Life

Johnny Depp are o nouă iubită! Cine este blonda care i-a sucit mințile

04.09.2020 | 19:53
Johnny Depp are o noua iubita Cine este blonda care ia sucit mintile
Johnny Depp are o nouă iubită după despărțirea de Amber Heard. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În plin divorț de Amber Heard, femeia care îl acuză de acte de violență și îi cere daune morale în valoare de câteva milioane de dolari, Johnny Depp nu are de gând să rămână prea multă vreme singur și neconsolat.

Actorul american care i-a dat viață, printre alte sute de personaje, simpaticului căpitan Jack Sparrow în seria „Pirații din Caraibe” a pus ochii pe o blondă superbă. Este vorba despre un fotomodel german, alături de care se plimba recent pe străzile din Londra.

ADVERTISEMENT

Judecând după imaginile surprinse de paparazzi, nu mai încape îndoială că aceasta a cedat deja farmecelor megastarului. De altfel, relația pare să fie una cât se poate de serioasă, chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când s-au cunoscut.

Johnny Depp a fost surprins alături de noua lui cucerire. Cei doi nu se mai ascund

La cei 33 de ani ai săi, Sophie Hermann este una dintre cele mai apreciate vedete ale noului val și are un fizic de invidiat. La o asemenea „carte de vizită”, nu e de mirare că a reușit să sucească mințile mult-râvnitului burlac de la Hollywood.

ADVERTISEMENT
Sophie Hemann, noua iubită a starului american. Sursa foto: Facebook
Sophie Hemann, noua iubită a starului american. Sursa foto: Facebook

Imediat ce pandemia de coronavirus i-a permis să-și reia filmările, Depp a fugit într-un suflet la Londra, pentru a fi cât mai aproape de noua sa iubită. Potrivit unor surse apropiate cuplului, povestea ar fi început în primele zile ale acestui an, când blondina l-ar fi „abordat” pe actor într-un mod inedit.

Mai precis, Sophie i-ar fi pus un bilețel cu numărul ei de telefon între corzile chitarei, iar de atunci, cei doi sunt de nedespărțit, în ciuda faptului că distanța i-a pus la grea încercare. Ba chiar umblă vorba prin târg că s-ar pregăti să-și oficializeze relația.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp a recunoscut că a consumat „toate drogurile cunoscute”

În altă ordine de idei, scandalul cu Amber Heard este departe de a se fi încheiat. Prezent în boxa martorilor la cel mai recent termen al procesului, Depp a declarat că, în ciuda atacurilor repetate venite din partea fostei soții, a depus eforturi supraomenești pentru a evita confruntarea.

Încercam să mă retrag în colţul meu”, a spus acesta. Întrebat despre una dintre certuri,  actorul a susținut că „a escaladat şi a devenit violentă… Apoi doamna Heard m-a lovit”. Interpelat de Sasha Wass, avocata fostei sale partenere, a recunoscut că a consumat „toate drogurile cunoscute” până la vârsta de 14 ani şi că a avut o copilărie dificilă, dar a încercat mereu să se împace cu faima şi succesul.

ADVERTISEMENT

Chiar şi atunci când îmi rostesc propriul nume îmi sună de nerecunoscut”, a spus Johnny Depp, negând apoi insinuarea cum că ar avea „o parte dezagreabilă, violentă” după ce Wass a povestit în instanţă un incident în care actorul a distrus o cameră de hotel din New York şi a ameninţat mai mulți paparazzi din Londra.

ADVERTISEMENT