Life

Johnny Depp nu scapă de Amber Heard. Actrița a făcut apel în procesul de defăimare

Johnny Depp nu scapă de Amber Heard. Actrița din “Aquaman” a făcut apel în procesul de defăimare cu fostul partener de viață, câștigat de către acesta din urmă.
22.07.2022 | 18:03
Johnny Depp nu scapa de Amber Heard Actrita a facut apel in procesul de defaimare
Amber Heard a făcut apel în procesul de defăimare cu Johnny Depp. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amber Heard nu renunță la lupta împotriva lui Johnny Depp și a făcut apel în procesul de defăimare pe care l-a pierdut la începutul lunii iunie.

Amber Heard a făcut apel în procesul de defăimare cu Johnny Depp

După ce a pierdut procesul cu fostul soț, actrița din “Aquaman” a fost nevoită să-i plătească acestuia 10 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Johnny Depp ar fi trebuit să îi plătească lui Amber Heard două milioane de dolari, conform sentinței pronunțate la tribunalul din Fairfax.

Actrița a făcut apel în procesul cu fostul ei partener de viață. Avocații vedetei au invocat astăzi intenția de a face recurs pe fond.

ADVERTISEMENT

“Considerăm că instanţa a făcut erori care au împiedicat-o să emită un verdict echitabil şi respectuos cu Primul Amendament” al Constituţiei, care garantează libertatea de exprimare.

Ne dăm seama că acest apel va inflama Twitter-ul, dar este un pas necesar pentru a ne asigura că justiţia este făcută.”, au transmis purtătorii de cuvânt ai actriței, notează Variety.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al lui Johnny Depp a avut o primă reacție după ce Amber Heard a decis să facă apel. Acesta a declarat că echipa actorului este încrezătoare că verdictul judecătorilor va fi menținut.

“Rămânem încrezători în cazul nostru și în faptul că acest verdict va fi menținut.”, este declarația purtătorului de cuvânt al renumitului actor.

ADVERTISEMENT

Cererea de rejudecare a procesului cu Johnny Depp a fost respinsă

Recent, actrița a depus o cerere pentru rejudecarea procesului cu Johnny Depp, însă aceasta a fost respinsă.

Judecătorul a transmis că nu ar exista niciun motiv pentru ca aceasta să aibă loc, motivând că nu au existat fraude sau abateri în ceea ce a privit procesul Depp vs. Heard.

Avocații lui Amber Heard au explicat motivul pentru care a fost depusă această cerere. Unul dintre jurații care au dat verdictul în acest caz ar fi votat “în mod necorespunzător”, au transmis avocații vedetei. Judecătorul nu a fost de acord cu acest lucru.

La câteva zile după ce a pierdut procesul, Amber Heard a oferit un interviu pentru postul TV american NBC. Actrița a spus că verdictul juriului este nedrept, în opinia sa.

Amber Heard a fost întrebată dacă Depp a mințit atunci când a afirmat că niciodată nu și-a lovit fosta soție.

“Da, este o minciună”, a fost răspunsul lui Amber Heard.

Actrița a recunoscut că se teme de faptul că fostul soț ar putea să o dea iar în judecată.

“Cred că menirea unui proces pentru defăimare este acela de a te lăsa fără voce.”, a mai spus ea.

De unde a început scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard a început după publicarea unui articol în Washington Post, în 2018.

În articolul respectiv, actrița s-a descris ca fiind “o persoană publică care reprezintă violenţa domestică”. Nu a menționat numele lui Johnny Depp în declarațiile sale.

Astfel, considerând că articolul îi afectează cariera și reputația, actorul din “Pirații din Caraibe” a decis să o dea în judecată pe fosta soție, cu care a fost căsătorit timp de aproximativ doi ani. Johnny Depp i-a cerut lui Amber Heard despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari.

Cazul Depp vs. Heard a fost amplu mediatizat de-a lungul celor șase săptămâni de proces. Acesta a fost transmis live la televizor, iar pe rețelele sociale au curs mesaje jignitoare la adresa lui Amber Heard.

În cele din urmă, jurații de la tribunalul Fairfax au ajuns la concluzia că cei doi foști soți s-au defăimat reciproc, constatând că prejudiciile suferite de actor au fost mai mari.

Johnny Depp și Amber Heard au început să fie împreună din 2011. Patru ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar în 2016, actrița din “Aquaman” a cerut divorțul.

La vremea respectivă, Amber Heard a declarat că a fost victima violenței domestice, acuzându-l pe fostul soț. Johnny Depp a negat aceste acuzații de fiecare dată.

ADVERTISEMENT