Life

Johnny Depp, prima apariție publică după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Cum a sărbătorit actorul 

Johnny Depp a avut prima apariție publică după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Actorul a susținut un concert rock alături de cântărețul Jeff Beck.
03.06.2022 | 23:43
Johnny Depp prima aparitie publica dupa ce a castigat procesul cu Amber Heard Cum a sarbatorit actorul
Johnny Depp, prima apariție publică după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard, Johnny Depp (58 de ani) s-a alăturat lui Jeff Beck (77 de ani) la un concert în Marea Britanie. Aceasta a fost prima apariție publică a actorului de când jurații au dat verdictul în favoarea sa.

Johnny Depp, prima apariție publică după ce a câștigat procesul cu Amber Heard

Actorul din “Pirații din Caraibe” nu a făcut niciun comentariu despre procesul cu fosta soție pe scenă. În schimb, a făcut un comentariu subtil în timp ce dădea autografe după concertul care a avut loc în Gateshead, Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cântărețul Jeff Beck a sărbătorit victoria lui Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. Acesta a exclamat “Ce rezultat!” și a comentat “situația proastă prin care a trecut”, potrivit Daily Mail.

După concert, Johnny Depp i-a întâmpinat pe cei care au venit să-l vadă la concert. A dat apoi autografe și a făcut poze cu fanii.

ADVERTISEMENT

Starul de la Hollywood a fost felicitat de bani pentru că a câștigat procesul cu fosta parteneră de viață. Acesta nu a făcut prea multe comentarii în legătură cu acest subiect, spunând doar “Mulțumesc, încă sunt puțin șocat.”

Mai mult, Depp a glumit pe seama degetului pe care Amber Heard i l-a “tăiat” în timpul unui conflict în Australia, moment care a fost amintit și la tribunal. În timp ce dădea autografe, actorul a arătat spre degetele unui băiețel și a spus: “Tu ai cinci (degete), eu am patru și șapte optimi. O nebunie.”, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Una dintre persoanele aflate lângă băiețel a remarcat faptul că Johnny Depp este foarte devotat fanilor săi, cu care e foarte amabil.

“Este un om foarte dulce și amabil. Nu multe celebrități ar sta să-și salute fanii în ploaie. Copilul a întrebat despre Căpitanul Jack, iar Johnny a început să-i spună o poveste despre el și i-a cerut copilului să bată palma cu el.”, a declarat Jay Phillips, femeia aflată la concert, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor îl va însoți pe Jeff Beck și la concertul din Manchester, pe 4 iunie.

Johnny Depp, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Amber Heard

Jurații au anunțat verdictul miercuri, 1 iunie, în procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Actorul din “Pirații din Caraibe” a făcut primele declarații la scurt timp după ce a aflat că victoria îi aparține.

Astfel, actrița din “Aquaman” trebuie să-i plătească fostului soț daune în valoare de 15 milioane de dolari, potrivit deciziei instanței. La rândul său, Johnny Depp trebuie să-i plătească lui Amber Heard 2 milioane de dolari, după ce avocatul său a defăimat-o.

“În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna.

Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass media, ceea ce a declanșat un baraj nesfârșit de conținut de ură, deși nu mi s-a adus vreo acuzație.

A făcut deja înconjurul lumii de două ori într-o nanosecundă și a avut un efect seismic asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător.”, a scris Johnny Depp pe rețelele de socializare.

Mai multe vedete de peste Ocean și-au exprimat bucuria după victoria lui Johnny Depp. Chris Rock, Bill Burr și Joe Rogan sunt doar câțiva dintre cei care au fost de partea actorului.

Actrița Eva Green, care a jucat alături de Johnny Depp în “Dark shadows”, s-a bucurat sincer pentru el. Vedeta este convinsă că Depp va avea o viață mult mai bună după procesul cu Amber Heard.

Ashley Benson (“Pretty Little Liars”), Laura Holden, Amy Schumber și Greg Ellis s-au bucurat după verdictul în favoarea lui Depp.

ADVERTISEMENT
Tags: