Life

Johnny Depp, scandal monstru cu fosta soție! O acuză de infidelități și susține că nu a agresat-o niciodată: „Minciuni absolute”

08.07.2020 | 17:06
Johnny Depp scandal monstru cu fosta sotie O acuza de infidelitati si sustine ca nu a agresato niciodata Minciuni absolute
Johnny Depp și fosta soție, Amber Heard, au mers la proces echipați corespunzător. Sursa foto: Getty
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut aproape patru ani de când și-au spus adio, „războiul” dintre Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard este departe de a se fi încheiat. Ba chiar putem spune că abia acum începe, pentru că procesul s-a reluat la Curtea de Justiție din Londra, în prezența celor doi, a avocaților, precum  și a martorilor care să le susțină mărturiile.

De altfel, actorul care i-a dat viață căpitanului Jack Sparrow, celebrul personaj al seriei „Pirații din Caraibe”, a ajuns în boxa acuzațiilor pentru o confruntare cu apărătorii femeii ce până nu demult îi era parteneră de viață. Aceasta îl acuză de acte de violență și îi cere daune morale în valoare de câteva milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

În replică, Depp, îmbrăcat la patru ace și cu fața acoperită de o mască improvizată, cataloghează afirmațiile fostei soții drept „minciuni absolute” și susține că i-a fost infidelă pe toată durata mariajului. Ba chiar face referire la presupuse relații extraconjugale pe care actrița le-ar fi avut atât cu foști colegi de platou, cât și cu directorul executiv al Tesla, Elon Musk.

Johnny Depp iese la atac după ce fosta soție l-a acuzat că a bătut-o

Totodată, starul de la Hollywood a dat în judecată compania care editează The Sun, News Group Newspapers, precum şi pe editorul executiv al acesteia, Dan Wootton, pe motiv că l-ar fi calomniat în articolul publicat în aprilie 2018. Johnny Depp era descris atunci drept „agresorul soției”.

ADVERTISEMENT

Pentru a înlătura orice îndoială, nu am agresat-o niciodată pe doamna Heard, cum de altfel nicio altă femeie în viaţa mea”, le-a spus actorul judecătorilor în momentul în care a luat loc în boxa martorilor. Într-o depoziţie scrisă, avocatul său David Sherborne, susține că Heard a formulat pentru prima dată acuzaţiile de abuz în mai 2016, precizând că „este dificil să se gândească la acuzaţii mai extreme sau mai violente” decât cele aduse de fosta soție lui Depp.

Punctul de vedere al reclamantului este clar: acuzaţiile doamnei Heard sunt minciuni absolute. Reclamantul nu a fost violent cu doamna Heard, ci ea a fost violentă cu el”, a declarat Sherbone, amintind că aceasta a început în 2015 o relaţie cu directorul executiv al Tesla, Elon Musk, la scurt timp după ce se căsătoriseră şi a avut cel puţin o relaţie extraconjugală cu colegi de platou, printre care și actorul James Franco.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp a recunoscut că a consumat „toate drogurile cunoscute”

Prezent în boxa martorilor, Depp a declarat că, în ciuda atacurilor repetate venite din partea fostei sale soţii, a depus eforturi pentru a evita confruntarea. „Încercam să mă retrag în colţul meu”, a spus acesta. Întrebat despre una dintre certuri,  actorul a susținut că „a escaladat şi a devenit violentă… Apoi doamna Heard m-a lovit”.

Interpelat de Sasha Wass, avocata fostei sale partenere, Johnny Depp a recunoscut că a consumat „toate drogurile cunoscute” până la vârsta de 14 ani şi că a avut o copilărie dificilă, dar s-a lupta să se împace cu faima şi succesul.

ADVERTISEMENT

Chiar şi atunci când îmi rostesc propriul nume îmi sună de nerecunoscut”, a spus acesta, negând apoi insinuarea cum că ar avea „o parte dezagreabilă, violentă” după ce Wass a povestit în instanţă un incident în care actorul a distrus o cameră de hotel din New York şi a ameninţat mai mulți paparazzi din Londra.

ADVERTISEMENT