Life

Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit. Avocata l-a reprezentat într-un proces din 2018

Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit, potrivit presei din SUA. Avocata l-a reprezentat pe actor într-un proces din 2018.
08.11.2022 | 00:37
Johnny Depp si Joelle Rich sau despartit Avocata la reprezentat intrun proces din 2018
Johnny Depp și avocata Joelle Rich s-au despărțit. Sursa foto: Page Six, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Johnny Depp (59 de ani) și avocata Joelle Rich (37 de ani) s-au despărțit după ce în urmă cu câteva luni a fost făcută publică relația lor. Bruneta l-a reprezentat pe actor într-un proces mai vechi.

Johnny Depp și avocata Joelle Rich s-au despărțit

În urmă cu câteva luni, actorul din Pirații din Caraibe a început relația cu avocata Joelle Rich, care l-a reprezentat în procesul pentru calomnie împotriva The Sun, în 2018.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi au decis să pună capăt relației, după cum a declarat o sursă pentru publicația People. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

O sursă a declarat, pentru publicația TMZ, că cei doi aveau o relație deschisă.

Actorul de la Hollywood și avocata au păstrat secretul relației lor timp de câteva luni înainte ca aceasta să fie confirmată publicului.

ADVERTISEMENT

Joelle Rich a fost prezentă și la procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard, câștigat de renumitul actor. Bruneta nu a fost prezentă în calitate de avocat, ci doar pentru a-i fi alături starului.

După ce au început să apară știri despre povestea lor de dragoste, au fost făcute publice și imagini cu ei în sala de judecată. Johnny Depp și Joelle Rich au fost surprinși în timp ce zâmbeau și își aruncau priviri cu subînțeles.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc foarte multe detalii despre relația dintre Johnny Depp și Joelle Rich. Avocata încă era căsătorită atunci când se vedea cu actorul, însă avea de gând să divorțeze, după cum a declarat o sursă pentru US Weekly.

S-a scris despre Johnny Depp că ar fi trăit o poveste de dragoste cu avocata care l-a reprezentat în procesul cu Amber Heard, Camille Vasquez. Aceasta din urmă a negat speculațiile, numindu-le “sexiste”.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp va ajunge în România în 2023

Johnny Depp face parte din formația Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper, Joe Perry (chitaristul Aerosmith) și Tommy Henriksen.

Grupul muzical va susține un concert la București pe 8 iunie 2023, la Romexpo. Show-ul face parte din turneul european de anul viitor.

Prețul biletelor early bird pornește de la 269 RON (54,75 euro) și ajunge la 429 RON (87 euro). Acestea au fost puse în vânzare de vineri, 4 noiembrie 2022.

Concertul din România va deschide seria evenimentelor care vor avea loc în Europa în vara anului viitor. Formația va ajunge și în Marea Britanie, Elveția, Austria, Germania, Luxemburg, Slovacia, Bulgaria și Turcia.

ADVERTISEMENT