Life

Johnny Depp, surprins alături de o roșcată misterioasă. Prima apariție a starului în companie feminină după procesul cu Amber Heard

Johnny Depp a fost remarcat în compania unei roșcate după încheierea procesului cu fosta soție, Amber Heard. Actorul din Pirații din Caraibe pare că și-a găsit jumătatea.
18.07.2022 | 18:18
Johnny Depp surprins alaturi de o roscata misterioasa Prima aparitie a starului in companie feminina dupa procesul cu Amber Heard
Johnny Depp are o nouă iubită? A apărut alături de o roșcată la un concert. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul american a fost surprins alături de o tânără misterioasă în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. Aflat în cadrul turneului de promovare, împreună cu Jeff Becks, în Italia, vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul.

Johnny Depp are o nouă iubită? A apărut alături de o roșcată la un concert

Johnny Depp bifează prima apariție în companie feminină după procesul cu Amber Heard și după speculațiile că ar forma un cuplu cu avocata sa, Camille Vasque. Artistul a fost filmat alături de o tânără roșcată.

ADVERTISEMENT

Suplă, până în 30 de ani și cu zâmbetul larg, femeia misterioasă pare că-i ține companie actorului în cadrul turneului pe care-l desfășoară. Cei doi au fost observați de paparazzi în timp ce se bucură de o scurtă plimbare.

Noua cucerire nu a lipsit de la repetițiile spectacolului susținut de Johnny Depp, alături de bunul său prieten, rockerul Jeff Becks. Cei doi au lansat un album al căror piese sunt promovate intense în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp, alături de noua sa cucerire?

Informațiile furnizate de TMZ arată că tânăra roșcată, cu părul lung și trasă prin inel, ar putea fi noua cucerire a celebrului actor. În plus, sursa menționată mai spune că Johnny Depp i-a pasat o geantă înainte de a urca pe scenă.

Femeia poate fi la fel de bine una dintre angajatele sale, o persoană care îl ajută în spectacolele pe care le are programate, asta pentru că starul american nu a mai fost văzut cu nicio iubită după scandalul cu Amber Heard.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști parteneri de viață au ajuns la cuțite, blondina acuzându-l pe actor de rele tratamente și violență domestică. În cele din urmă, artista a fost cea care a pierdut procesul și a fost nevoită să plătească despăgubiri uriașe.

În prezent, Johnny Depp pare că are multe de spus despre relația controversată cu Amber Heard și se așteaptă ca multe melodii să vorbească despre legătura amoroasă dintre cei doi.

ADVERTISEMENT