Life

Johnny Depp va încasa un salariu uriaș pentru Fantastic Beasts 3, cu toate că a renunțat la rol. Suma are opt cifre

10.11.2020 | 19:20
Johnny Depp va incasa un salariu urias pentru Fantastic Beasts 3 cu toate ca a renuntat la rol Suma are opt cifre
Johnny Depp va încasa un salariu uriaș pentru Fantastic Beasts 3, cu toate că a renunțat la rol. Suma are opt cifre
ADVERTISEMENT

Johnny Depp primește salariul complet pentru „Fantastic Beasts 3”, deși a fost nevoit să renunțe la rolul lui Grindelwald, după ce a pierdut procesul împotriva tabloidul The Sun, care a declarat că actorul este un bătăuș de femei. Renumitul actor va încasa suma uriașă de 10 milioane de dolari, 

Înainte de a ieși din proiect, celebrul actor de la Hollywood a filmat o singură scenă pentru film, însă salariul său de opt cifre va fi mai mare decât salariul colegilor săi de platou: Eddie Redmayne și Jude Law.

ADVERTISEMENT

Warner Bros i-a cerut lui Johnny Depp să demisioneze din rolul vrăjitorului Grindelwald pentru următorul film ”Fantastic Beasts”, după ce judecătorul din Regatul Unit a respins dosarul de calomnie al lui actorului american.

Johnny Depp va încasa un salariu uriaș pentru Fantastic Beasts 3, cu toate că a renunțat la rol. Suma are opt cifre

Johnny Depp nu va apărea în viitorul al treilea film „Fantastic Beasts”, dar va primi integral salariul de 10 milioane de dolari pe care urma să-l câștige, interpretând rolul lui Grindelwald. Potrivit The Hollywood Reporter, Depp a filmat doar o scenă pentru seria care servește drept prequel pentru Harry Potter.

ADVERTISEMENT

Johnny Depp și Warner Bros. au anunțat pe 6 noiembrie că actorul demisionează din franciză, după ce a pierdut procesul împotriva publicației The Sun, care l-a etichetat drept soț agresiv, ca urmare a divorțului dintre el și actrița Amber Heard.

„Warner Bros. îi va acorda salariul complet lui Depp, chiar dacă a filmat o singură scenă de când a început producția pe 20 septembrie la Londra. La fel ca multe vedete de top, Depp a avut un așa-numit contract de plată sau de joc, care cere ca el să fie pe deplin compensat chiar dacă filmul este sau nu realizat și chiar dacă este reformat. Așa cum este obișnuit cu vedetele de nivelul său, nu a existat nicio clauză de moralitate în contractullui, chiar dacă a fost modificată cu fiecare nouă tranșă. Din punct de vedere tehnic, Depp nu a fost demis de Warner Bros., ci a cerut să demisioneze. Nu este clar ce recurs ar fi avut dacă vedeta ar fi refuzat”, relatează THR.

ADVERTISEMENT

Depp și-a făcut debutul în „Fantastic Beasts” printr-o scurtă apariție în primul film din 2016. Ulterior, în partea a doua din 2018, ,,Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, Depp a fost principalul personaj negativ al seriei, urmând ca în a treia parte să apară pe ecran la fel de mult precum Eddie Redmayne și Jude Law. Studiourile Warner Bros. au anunțat că lansarea filmului „Fantastic Beasts 3” a fost reprogramată pentru 15 iulie 2022.

 

Tags: