Doi jucători din Liga 1, aspru criticaţi: “Au dat de sarmale sau de mici!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
16/08/2016, 14:29
Doi jucători din Liga 1, aspru criticaţi: “Au dat de sarmale sau de mici!”

Basarab Panduru a făcut o analiză a jucătorilor olteni după victoria obţinută, luni, împotriva celor de la CSM Politehnica Iaşi, scor 2-0.

“L-am văzut pe Rambe (nr. atacantul CSU Craiova). Mi se pare că îi stau chiloţii puţin cam ridicaţi…Nu ştiu dacă a dat de sarmale sau de mici, dar pare că s-a întîmplat ceva.

Ori sînt aceiaşi chiloţi din prima etapă şi ai mai pus cîteva kilograme pe tine… Că parcă se ridică aşa puţin şi ceva nu este în regulă acolo. Vreau să facă o jumătate de foarfecă, dar cred că iese pînă la urmă o forfecuţă din aia de unghii. Îl mai aştept două, trei etape, dar după nu mai pot să-l iert pentru că nu se mai poate”, a declarat Panduru.

Totodată şi Ianis Zicu, de la ASA Tîrgu Mureş, a fost criticat de Cornel Dinu: “Este distractiv Zicu, pe care mai degrabă îl duci la tîrgurile astea cu mititei, cu fleici. Este perfect pentru lucrul ăsta!”

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×