Life

Jojo a spus adevărul despre relația cu Paul Ipate, după 8 ani de când sunt împreună: „Știu că sună american”

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar relația lor s-a transformat într-o familie, căci au împreună și o fetiță. Care este secretul înțelegerii în acest cuplu?
26.05.2022 | 11:06
Jojo a spus adevarul despre relatia cu Paul Ipate dupa 8 ani de cand sunt impreuna Stiu ca suna american
Jojo a vorbit despre relația ei cu Paul Ipate
ADVERTISEMENT

Jojo și Paul Ipate nu s-au căsătorit, deși sunt un cuplu bine sudat de mai bine de 8 ani. Pentru cei doi, actele nu au o valoare atât de importantă, iar dovadă faptului că un certificat de căsătorie nu garantează și trăinicia unei relația este fix exemplul lor.

Jojo și Paul Ipate, de 8 ani împreună

Le este bine și fără să se fi cununat, ba chiar actrița susține că de-a lungul celor 8 ani l-a redescoperit pe partenerul ei cu care are o relație în stil american.

ADVERTISEMENT

Cătălina Grama a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK felul în care funcționează relația ei. Vedeta a recunoscut că au fost și momente ceva mai greoaie, cum este firesc în orice cuplu, în orice familie. Au depășit împreună obstacolele datorită umorului de care dă dovadă iubitul ei, în primul rând.

Întrebată ce apreciază cel mai mult la sufletul ei pereche, Jojo a spus că din start a fost atrasă de echilibrul de care dă dovadă în abordarea vieții, dar și de felul în care știe să facă haz de necaz.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că Paul este nu doar omul pe care îl iubește cel mai mult, ci și un adevărat prieten. Cu el se sfătuiește în treburile de zi cu zi, dar și când are dileme profesionale. Paul este, așadar, și un soi de mentor pentru actrița din serialul „Strada speranței”, difuzat de Kanal D.

„Pe noi comedia ne salvează în casă”

„Apreciez faptul că mă pot baza pe el, că suntem echilibrați și armonioși împreună, chiar și în momentele noastre de tensiune. Este omul cu care mă pot înțelege și prietenul meu cel mai bun în același timp, în afară de faptul că este partenerul meu de viață.

ADVERTISEMENT

Știu că sună “American”. El chiar este cel mai bun prieten al meu, dar și iubit. Îl iubesc foarte mult și îmi place și o să-mi placă foarte mult ca bărbat tot restul vieții”, a declarat Jojo pentru FANATIK.

„Cred că este foarte important într-un astfel de parteneriat pe termen lung să ai un astfel de om lângă tine. Are și simțul umorului. Asta ne salvează de multe ori, chiar și în momentele în care viața e mai grea.

ADVERTISEMENT

Pe noi comedia ne salvează în casă. Vorbim mult despre profesie și de multe ori am ținut cont de sfatul lui. De câte ori am un personaj nou mă sfătuiesc cu el, dau replicile cu el”, a completat actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: