Life

Jojo, anunț neașteptat. Unde merge împreună cu Paul Ipate

05.11.2020 | 16:18
Jojo anunt neasteptat Unde merge impreuna cu Paul Ipate
ADVERTISEMENT

Jojo, pe numele real Cătălina Grama, este foarte activă în mediul online și își ține urmăritorii la curent atunci când face diverse activități. De data aceasta, actrița i-a anunțat pe fani că va avea parte de o escapadă alături de soțul ei, Paul Ipate. 

Cei doi au hotărât să ia o pauză de la viața de zi cu zi și să petreacă niște timp de calitate împreună, departe de casă. Foștii concurenți de la Asia Express 2 sunt încântați de această escapadă în care se pot odihni.

ADVERTISEMENT

Jojo s-a ocupat de tot și a pus la punct inclusiv detaliile legate de copii, care rămân acasă alături de bunicii lor.

Jojo, escapadă departe de casă

Jojo este printre cele mai apreciate persoane publice din România și activează în mai multe domenii. Este cântăreață, actriță și vedetă de televiziune. Dar, mai presus de toate, este mamă a doi copii, Achim și Zora Maria, din căsnicii diferite.

ADVERTISEMENT

Achim este născut în 2011, pe vremea când Jojo era căsătorită cu Ionuț Grama. Paul Ipate este tatăl Zorei, în vârstă de trei ani acum, iar cei doi frați se înțeleg de minune. Se poate spune că actrița este împlinită atât profesional, cât și personal, având o carieră strălucită și o familie iubitoare.

Jojo și Paul Ipate au simțit nevoia de a petrece puțin timp departe de cei mici, așa că au planificat o escapadă departe de casă. Copiii au rămas cu bunicii lor în timp ce părinții au parte de o binemeritată relaxare.

ADVERTISEMENT

“De ce sunt eu atât de încântată chiar dacă nu se vede în poza asta??Pentru că azi fug cu @paulipate departeeeee….!!! Mă rog, cât putem noi de departe. Copiii rămân cu bunicii și noi evadăm ca doi adolescenți. Adolescenți în spirit că vârsta nu ne mai ajută.?Abia aștept iubitul meeeeeu! ❤️, a scris Jojo pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

De ce sunt eu atat de incantata chiar daca nu se vede in poza asta??Pentru ca azi fug cu @paulipate departeeeee….!!! Ma rog, cat putem noi de departe. Copiii raman cu bunicii si noi evadam ca doi adolescenti. Adolescenti in spirit ca varsta nu ne mai ajuta.?Abia astept iubitul meeeeeu! ❤️

O postare distribuită de MAMI pentru?ACHIM & ZORA + ??? (@catalinagramajojo) pe

Urmăritorii au fost și ei la fel de încântați și au fost de acord că au nevoie să petreacă timp și singuri din când în când. “Vă felicit, așa să faceți mereu!!”, “Este foarte important să nu uităm că copiii au apărut din dragoste față de soțul nostru! Deci,să nu uităm prima dragoste și să îi oferim atenția cuvenită!”, sunt câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Jojo și Paul Ipate au participat împreună la reality show-ul Asia Express, însă au fost nevoiți să se retragă din cauza problemelor de sănătate ale lui Paul. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014.

ADVERTISEMENT