Life

Jojo, dezvăluiri sincere despre rolul din serialul Clanul: “Sufăr pe bune.” Actrița a apărut cu ochii în lacrimi

Jojo, dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul. Motivul pentru care vedeta a apărut cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare.
28.03.2023 | 11:29
Jojo dezvaluiri sincere despre rolul din serialul Clanul Sufar pe bune Actrita a aparut cu ochii in lacrimi
Jojo, dezvăluiri sincere despre rolul din serialul Clanul. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jojo a postat un clip video în care apare cu ochii în lacrimi și a făcut câteva dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul, unde o interpretează pe Magda. Actrița a vorbit despre cum reușește să intre în rol.

Jojo, dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul. Vedeta, în lacrimi pe rețelele sociale

Cătălina Grama, pe numele său real, are 41 de ani și este foarte ocupată cu rolul de mamă a doi copii, precum și cu profesia de actriță în serialul Clanul, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că este destul de greu să intre în pielea personajului pe care îl interpretează, mai ales atunci când are de filmat secvențe dramatice, dar reușește acest lucru.

Jojo le-a explicat internauților că meseria de actor nu este deloc una ușoară și că este nevoie, de multe ori, să-și inducă anumite stări pentru a-și interpreta rolul așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Actrița reușește să-și schimbe stările astfel încât să o interpreteze pe Magda în serialul îndrăgit de la Pro TV. De altfel, aceasta i-a întrebat pe internauți dacă le-ar plăcea să aibă o astfel de meserie.

În dreptul mesajului postat pe rețelele sociale, Jojo a adăugat un clip video din serial, dintr-o pauză din timpul filmărilor. Soția lui Paul Ipate apare cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

“Când mă încarc pentru secvențele de dramă ale Magdei…Am fost întrebată de multe ori cum fac, ce fac. E o stare pe care mi-o induc gradual până când mintea mea o percepe ca fiind reală.

În acel moment sufăr ca Magda, în corpul Cătălinei. Sufăr pe bune, ca și când mi s-ar întâmpla lucrul respectiv chiar în acel moment. Partea cea mai grea e că durează mult până când filmăm tot și noi, actorii, trebuie să ne păstrăm starea.

ADVERTISEMENT

V-ar plăcea să aveți profesia asta? Cum vi s-ar părea ca după cafeaua de dimineață să aveți pe ordinea zilei… plânsul?”, a povestit Jojo pe Instagram.

Cum reușește Jojo să se mențină în formă

Jojo este foarte ocupată cu filmările pentru serialul Clanul și se află de dimineața până seara pe platou. În ultima perioadă, vedeta a ținut fasting, astfel că nu a mâncat nimic până la ora 14.

“Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a dezvăluit actrița, potrivit unica.ro.

În urmă cu câteva săptămâni, Jojo a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Actrița are un fiu dintr-o relație anterioară, Achim (12 ani), și o fiică, Zora (6 ani), din relația cu Paul Ipate.

Înainte de pandemie, vedeta s-a gândit să facă și al treilea copil, dar a renunțat ulterior la acest gând. În același timp, Cătălina Grama nu exclude varianta de a mai avea încă un copil.

ADVERTISEMENT
Tags: