Life

Jojo și Monica Anghel, imagini spectaculoase din escapada lor în Iordania: „Într-o altă viață am trăit într-o țară din asta”

Jojo și Monica Anghel sunt de mai bine de o săptămână într-o binemeritată vacanță în Iordania. Cele două artiste și prietene au avut parte de momente de vis.
24.01.2022 | 16:17
Jojo și Monica Anghel, în iordania. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jojo și Monica Anghel sunt ca surorile. Cele două artiste nu doar că își împărtășesc cele mai intime secrete, dar merg și în vacanțe împreună, iar cea mai recentă destinație pe care au bifat-o a fost Iordania.

De la minus 4 grade, cât erau în Capitală, Monica și Cătălina Grama au ajuns în țara arabă unde în această perioadă a anului sunt 20 de grade.

ADVERTISEMENT

Aterizarea și acomodarea a fost una destul de obositoare, mai ales pentru Monica Anghel. Cântăreața a preferat să își ia câteva ore de somn, după care a luat la pas fiecare colțișor din Aqaba, orașul turistic unde a petrecut momente de neuitat cu fiul ei, Aviv, dar și cu Jojo și soțul acesteia, Paul Ipate.

Jojo și Cătălina Grama, vacanță în Iordania

Pentru Monica, vizita în Iordania a fost una în premieră. Artista a călătorit în multe locuri din această lume, dar nu a avut ocazia până acum să ajungă în această țară arabă.

ADVERTISEMENT

La câteva ore după ce a început să se obișnuiască locului, vedeta a simțit că aparține acelui loc.

„E prima oară când sunt în Iordania. Îmi place mult terenul ăsta arid. E un peisaj frumos, cu mare, cu munți. Stau să mă gândesc dacă nu cumva într-o altă viață am trăit într-o țară din asta”, a spus Monica Anghel într-un reportaj realizat de Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cele două au fost cazate într-un resort de 5 stele, ca un mic orășel, cu mai multe piscine exterioare, două restaurante și locuri pentru relaxare.

„Tata mi-a zis: să te gândești la mine”

Artistele nu s-au mulțumit doar cu plaja și cu restaurantele de lux din Aqaba. Monica și Jojo au vizitat și una din cele șapte minuni ale lumii, orașul sculptat în piatră, Petra.

ADVERTISEMENT

Pentru acea destinație, au fost nevoite să se îmbrace mai gros, căci în deșert este destul de frig noaptea. Vedetele au dormit în corturile pregătite special pentru turiști în Petra, unul din locurile care fascinează sute de mii de oameni din toate colțurile lumii an de an.

Înainte să plece în Iordania, tatăl lui Jojo i-a spus să trăiască această experiență și să se gândească la el.

„Tatăl meu mi-a zis: când ajungi la Petra, să te gândești la mine. Și i-am zis. Da, tată. Mă voi gândi la tine”, a spus Cătălina Grama în reportajul de la Kanal D.

 

 

 

ADVERTISEMENT