Life

Jojo și-a tatuat poza favorită cu Paul Ipate, pe braț. Mama actriței, deloc încântată

04.03.2021 | 15:30
Jojo sia tatuat poza favorita cu Paul Ipate pe brat Mama actritei deloc incantata
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama, alias Jojo, și-a făcut un nou tatuaj, cu o lună înainte să schimbe prefixul. Iubitul ei, actorul Paul Ipate, a fost încântat când a văzut rezultatul, însă nu același lucru se poate spune despre mama actriței.

Jojo a decis să-i facă o surpriză partenerului ei, Paul Ipate, și, după ce a găsit studioul potrivit, a trecut la treabă. Ajunsă pe mâna tatuatorului, blonda i-a cerut să-i imprime pe corp una dintre fotografiile preferate pe care le are cu jumătatea ei.

ADVERTISEMENT

Rezultatul a impresionat-o pe actriță, dar și pe iubitul ei, Paul Ipate, care nu se aștepta la o asemenea declarație de iubire.

Au fost însă și unele voci care au judecat alegerea Cătălinei Grama de a-și imprima pe braț fotografia cu Paul Ipate, iar printre contestatari se afla chiar și mama actriței.

ADVERTISEMENT

“Mi-am făcut un nou tatuaj. Știu că unii dintre voi nu sunteți de acord cu asta, însă așa am simțit. E un lucru la care mă gândesc de ani de zile, însă nu îmi găsisem omul potrivit și locul potrivit. Așa că… am făcut-o! Mi-am tatuat una dintre pozele mele favorite cu dl @paulipate.? Vreau să îmi amintească mereu de tinerețea și dragostea noastră.

Știți cine e cea mai încântată? Mama!????Nu e, glumesc!”, a dezvăluit Jojo pe Instagram, acolo unde cei care îi urmăresc activitatea s-au împărțit în două tabere, cea a celor care au apostrofat-o și cea a fanilor care au felicitat-o pentru curaj.

ADVERTISEMENT

“Să vezi ce o să-ți mai placă tatuajul de la 50 de ani în sus. O să-ți placă atât de tare încât o să porți numai mânecă lungă.”, “Bine că nu i-ai scris și numele, altfel erai nevoită să-ți găsești un viitor iubit nu doar asemănător, dar și cu același nume” sau  “Trebuie să faci ce simți, ignoră gura lumii.”, “Fiecare face ce vrea cu pielea lui.”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit Jojo, după ce a făcut publică decizia de a se tatua.

Jojo și Paul Ipate sunt împreună de aproape 9 ani și au o fetiță, Zora, în vârstă de 4 ani. Actrița mai are un băiețel, Achim, în vârstă de 9 ani, din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama.

ADVERTISEMENT