Life

Jojo și Liviu Vârciu, din nou împreună. Cei doi au fost la un pas de a se căsători în urmă cu 20 de ani

28.05.2020 | 17:09
Jojo si Liviu Varciu din nou impreuna Cei doi au fost la un pas de a se casatori in urma cu 20 de ani
Jojo și Liviu Vârciu, din nou împreună. Cei doi au fost la un pas de a se căsători în urmă cu 20 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jojo și Liviu Vârciu au format unul dintre cele mai unite cupluri în urmă cu 20 de ani, fiind la un pas de a ajunge în fața altarului, însă drumurile lor s-au separat după doar câteva luni. Cei doi urmează să apară din nou împreună, în cadrul unui show de televiziune care se va difuza la Antena 1.

Jojo și Liviu Vârciu, colegi pe platoul de filmare de la „Te cunosc de undeva!”

Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo, și Liviu Vârciu au semnat un contrat cu producătorii „Te cunosc de undeva!”, urmând ca în curând să apară pe micile ecrane împreună, după ce în trecut au fost colegi și în competiția „Asia Express” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști nu sunt numai rivali în show-urile de televiziune, ci chiar au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Jojo și Liviu Vârciu au fost împreună în urmă cu 20 de ani, iubirea lor fiind una pătimașă la vremea respectivă.

Jojo și Liviu Vârciu, la o prezentare de modă
Jojo și Liviu Vârciu, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: click.ro

Actrița și cântărețul, la un pas de a se căsători acum 20 de ani

Frumoasa blondină și fostul ei partener de viață s-au iubit cu foc și patimă câteva luni, având chiar planuri serioase pentru căsătorie. Liviu Vârciu a mărturisit la un moment dat că știa și cine urma să le fie naș de cununie, nimeni altul decât Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Câțiva ani mai târziu fostul component al trupei L.A. a povestit care a fost motivul pentru care drumurilor lor s-au despărțit brusc. Fostul concurent „Asia Express” a declarat că a iubit-o foarte mult pe Jojo, dar nu a putut trece peste infidelitatea acesteia.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult.

ADVERTISEMENT

Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, declara Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp, relatează viva.ro.

În urmă cu 6 ani actorul a publicat în mediul online o fotografie de care nu știa, o imagine foarte dragă care i-a trezit amintiri plăcute din perioada în care se iubea cu Jojo. Poza de arhivă îi are în prim-plan pe cei doi la o prezentare de modă unde apar îmbrăcați în mire și mireasă, ce-i drept puțin interpretat.

ADVERTISEMENT

„Fotografia mi-a fost trimisă de către un prieten foarte bun care a vrut să îmi facă o surpriză. Și a reușit! E prima oară când o văd. Nu știam de existența ei și am fost plăcut impresionat să îmi amintesc de perioada respectivă.

Eram la o prezentare de modă, la Rita Mureșan. Eu eram ginerică și ea (n.r.-Jojo) mireasă. Eram cuplu pe scenă, dar și în viața reală. Țin minte că ne certasem un pic, dar ne-am împăcat după”, mărturisea artistul la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT