Life

Jojo și Paul Ipate au făcut senzație cu apariția lor la starea civilă. ”Zi cu iubire și lumină în familia noastră!”

Jojo și Paul Ipate au făcut senzație cu apariția lor la starea civilă. Cei doi au atras privirile tuturor cu ținutele pe care le-au purtat. În mod curios, cei doi nu sunt căsătoriți, deși au o relație de ani buni.
20.08.2022 | 15:51
Jojo si Paul Ipate au facut senzatie cu aparitia lor la starea civila Zi cu iubire si lumina in familia noastra
ADVERTISEMENT

Actrița Cătălina Grama alias Jojo și Paul Ipate au atras privirea cu apariția lor la o cununie la starea civilă. Cei doi au purtat ținute lejere, în culori deschise, de vară, cu care au atlas atenția printre invitați. Actrița a publicat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, unde fanii ei nu au întârziat să transmită felicitări și alt mesaje frumoase.

Jojo și Paul Ipate, centrul atenției la o cununie civilă

Jojo și Paul Ipate au făcut senzație la un eveniment de la starea civilă, la Primăria Sectorului 3, la fratele ei. Actrița de la Kanal D a optat să poarte la fericitul eveniment o rochie de culoare mov, tăiată cu o cure, iar partenerul ei, Paul a optat pentru același stil. A îmbrăcat o cămașă de culoare roșie cu pantaloni albi. Cei doi au primit laudele tuturor celor de față. Dar nu numai!

ADVERTISEMENT

Nici proaspeții căsătoriți nu au rămas neobservați. Soția fratelui lui Jojo, Maria, a îmbrăcat o rochie de culoare albă, simplă, cu o crăpătură pe picior, așa cum se poartă acum. Aceasta a avut un buchet de flori cu iz de vară. Fratele actriței, Dan Silviu, a avut un outfit lejer, dar în același stil cu cel al soției sale. El a optat pentru o cămașă albă, pantaloni casual și a încălțat o pereche de pantofi sport.

Jojo a publicat pe contul personal de Instagram câteva imagini de la eveniment. Actrița și a postat și un mesaj emoționant pentru proaspeții însurăței, fratele ei și aleasa lui:

ADVERTISEMENT

„Zi cu iubire și lumină în familia noastră! Frățiorul meu scump și drag s-a însurat cu cea mai minunată femeie! Vă iubim și vă dorim casă de piatră, fericire, iubire, abundență, veselie, întelegere și tot ce vă doriți voi!”, a scris Jojo în dreptul imaginilor publicate de la fericitul eveniment.

Jojo și Paul Ipate nu sunt căsătoriți

Paul Ipate și Jojo nu par să se grăbească să își oficializeze relația, cu toate că sunt de mult împreună.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au o relație de paste opt ani, în care au avut numeroase apariții pe micul ecran, iar publicul s-a obișnuit cu ei să îi vadă împreună, iată că actrița și partenerul ei de viață, Paul Ipate nu se grăbesc să ajungă la Starea Civilă. Jojo a mai trecut printr-o experiență. Ea a mai fost căsătorită o dată în 2009, cu Ionuț Drama, banter de profesie, dar mariajul  lor a ținut doar până în 2012. Rodul iubirii lor este un băiețel  de toată frumusețea pe nume, Achim. Actrița mai are un copil și cu Paul, o fetiță superbă pe nume Zora.