News

Jojo și Paul Ipate, foștii concurenți Asia Express, au probleme de sănătate

03.04.2019 | 12:32
Jojo si Paul Ipate fostii concurenti Asia Express au probleme de sanatate
Jojo și Paul Ipate au făcut varicelă. Acum sunt izolați la domiciliu, împreună cu cei doi copii

Probleme de sănătate pentru Jojo și Paul Ipate. Foștii concurenți ai show-ului Asia Express, de pe Antena 1 au intrat în carantină. Îdrăgiții actori au făcut varicelă și din această cauză s-au izolat la domiciliu, împreună cu cei doi copii ai lor.

Anunțul a fost făcut de Cătălina Grama, alias Jojo, pe pagina sa de Facebook. Aceasta și-a obișnuit fanii cu postări care mai de care mai amuzante și, așa cum era de așteptat, oamenii au început să-și pună întrebări, în momentul în care actrița a lipsit o perioadă îndelungată.

Jojo și Paul Ipate au varicelă. Ce a scris actrița pe pagina sa de Facebook

Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Jojo le-a dezvăluit fanilor săi motivul pentru care nu a mai putut fi prezentă atât de des pe rețelele sociale. „Achim a facut varicelă şi a încheiat cu ea acum două zile, şi acum şi Paul Ipate şi Zori au” , a anunțat Cătălina Grama.

„Deci…suntem la domiciliu cu textele în brate si mixtură mentolată. Zori are o faza mai uşoară si sa dea Domnul să rămână aşa! Aşadar nu prea sunt eu cu chef de stories şi de altele. Peste câteva zile promit că o să vin cu mai multă energie către voi. Acum aştept energia voastră bună să vină catre noi pentru că avem nevoie de ea” , a mai scris Jojo pe respectiva rețea de socializare.

Jojo și Paul Ipate, la Asia Express
Jojo și Paul Ipate, la Asia Express

Paul Ipate nu va putea juca în piesa de teatru programată miercuri seara

Paul Ipate a transmis la rândul său un mesaj pe pagina sa de Facebook. Îndrăgitul actor care a fost eliminat din concursul Asia Express, în urma problemelor cu hernia, se confruntă acum cu varicela, boală ce-l va ține departe de scenă, pentru o perioadă.

Cum iti dai seama ca ai suflet de copil? Faci varicela la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tatic, este ca poti sa faci varicela in acelasi timp cu ceilalti copii din scoala.
Din pacate nu pot sa onorez spectacolele din aceasta saptamana de la Barlad, Tecuci si Otopeni cu piesa “Cum se face”, pentru ca acest minunat virus ma va tine in casa cel putin 2 saptamani. Imi cer scuze atat celor care au cumparat bilet sa ma vada pe mine in mod special ?, cat si celorlalti, dar varicela te face mai putin talentat si nu ma pot prezenta asa in fata voastra. In schimb, voi fi inlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decat mine si chiar mai chipes, Daniel Hara. Cel putin el nu va avea bubite. Imi pare rau pentru cele intamplate, nu e nimeni vinovat, nici macar eu” 
, a scris Paul Ipate.