Life

Jojo, umilită după ce e devenit… o blondă de succes: “Primii mei bani i-am câștigat ‘la negru’ “

Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, ne povestește când a câștigat primii bani din cariera ei și ce mari probleme a avut din cauza asta, fiind foarte tânără la vremea respectivă.
30.07.2022 | 13:00
Jojo umilita dupa ce e devenit o blonda de succes Primii mei bani iam castigat la negru
Când a câștigat Jojo ptimii bani din viața ei. Sursă foto: Arhivă personală
ADVERTISEMENT

Jojo, cunoscuta cântăreață, prezentatoare și actriță, ne mărturisește cu sinceritate când a câștigat primii bani din carieră și cât de greu era pe vremea aceea, în industria muzicală, să începi să încasezi venituri din concerte.

Cum a încasat Jojo primii bani: “Așa era și pe vremea aia”

Jojo a cunoscut celebritatea la vârsta de 14 ani, atunci când s-a lansat în muzică, și la 15 ani jumate a intrat în lumea televiziunii. A muncit de mică, a fost responsabilă chiar dacă nu și-a dat seama, copilă fiind, în ce lume intră. Spune că era doar fericită pentru că face ce-i plăcea și ce-și dorea.

ADVERTISEMENT

La 15 ani, Jojo a devenit prezentatoare la TVR. Chiar dacă nu a înțeles deplin intensitatea acelei lumi, cunoscuta actriță a fost fericită că făcea ce visase dintotdeauna. Dacă în muzică deja avea experiență, în televiziune a căpătat, zi de zi, mai mult curaj și a reușit să fie, astăzi, una din cele mai îndrăgite și talentate actrițe din România.

“Într-un concert cu K1 (n.r. a câștigat primii bani). Când m-am apucat de muzică am avut primele apariții gratuite, apoi am început să primesc și bani, iar pe primii i-am câștigat ‘la negru’, că așa era și pe vremea aia. Aveam o profesoară de mate la liceu care era foarte rea cu mine din cauză că eram blondă și aveam succes” declară Jojo, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Trebuia să plătesc prețul carierei”

Celebritatea nu a fost ceva ușor de digerat. Dacă Jojo încerca la școală să fie cât mai atentă și mai liniștită, tocmai pentru că avea o carieră, dar trebuia să-și vadă și de studii, unii profesori nu agreau ce face ea și încercau, de fiecare dată, s-o pună într-o postură umilitoare. Jojo a înțeles de mică faptul că trebuie să plătească prețul carierei și pentru asta trebuia să fie o elevă exemplară.

“M-a scos o dată în fața clasei, eu fiind o elevă exemplară, deoarece trebuia să ‘plătesc’ un preț că aveam o carieră, și m-a întrebat de ce mă îmbrac așa cum mă îmbrăcăm. Eu eram colegă cu Puya și ne îmbrăcam ca hip hopp-erii. I-am spus ‘doamnă, eu cânt’. Și a continuat ‘adică, tu câștigi mai mult decât mine’ și mi-a spus salariul ei exact. ‘Da, câștig mai mult’ i-am răspuns, și au apucat-o toți nervii” , ne povestește cunoscuta actriță.

ADVERTISEMENT

Pe ce a cheltuit Jojo primii bani

Primii bani câștigați au fost foarte importanți pentru Cătălina Grama, alias Jojo. Poate și pentru că veneau după multă muncă și, pentru un copil de 15 ani, celebritatea poate fi copleșitoare uneori. Nu și pentru Jojo care a fost mereu echilibrată și foarte dedicată familiei sale.

“Cu primii mei bani din concert mi-am luat un inel cu piatră verde și un pulovăr verde. Și le-am avut ani buni, iar faptul că am muncit de mică mi-a făcut viața mai frumoasă. Față de copiii din liceu, eu aveam banii mei chiar dacă locuiam în continuare cu părinții. Am încercat să stau singură două luni, dar nu mi-a plăcut și m-am mutat înapoi”, mărturisește Jojo, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La 19 ani a pozat în revista Playboy, a devenit o actriță talentată și apreciată, iar acum încearcă să fie o mamă extraordinară pentru copiii ei și nu are niciun regret pe plan personal.

Despre cea mai mare lovitură pe care primit-o de la viață, despre rolurile jucate alături de Paul Ipate, cum se bătea de dimineață până seară în copilărie, fiind  spaima cartierului, și despre ce nu ar mânca niciodată nici pentru un million de euro, citiți aici, în întregul interviu oferit de Jojo, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT