Life

Jojo, vedeta serii la Te cunosc de undeva. Nicu Paleru ar avea doar cuvinte de laudă

11.10.2020 | 11:33
Jojo vedeta serii la Te cunosc de undeva Nicu Paleru ar avea doar cuvinte de lauda
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama, actrița cunoscută sub numele de scenă Jojo, a fost vedeta serii de sâmbătă, 10 octombrie la „Te cunosc de undeva!”. Frumoasa blondină a interpretat un rol de excepție, Nicu Paleru fiind personajul care i-a dat mari dureri de cap în show-ul de la Antena 1.

Vedeta a încercat să redea voioșia și exuberanța interpretului de muzică de petrecere din Pitești. Cântărețul de 47 de ani este unul dintre cei mai apreciați artiști, Jojo mărturisind la finalul interpretării că s-a bucurat enorm de moment, mai ales că melodia i-a rămas în minte și acum.

ADVERTISEMENT

Actrița s-a confruntat cu ceva probleme pentru punerea în scenă a personajului, însă mulțumită repetițiilor și iubitului ei, Paul Ipate, a făcut un număr de senzație pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, emisiune unde este concurentă.

Jojo, interpretare de senzație pe scena Te cunosc de undeva. Ce personaj a „jucat”

„Nicu Paleru mi-a dat bătăi de cap și voce, dar în cele din urmă l-am decriptat în felul meu.? Am încercat  redau bucuria, poftă de viață, vioiciunea, voioșia și toate celelalte la superlativ!

ADVERTISEMENT

Eu m-am simțit foarte bine interpretându-l. Mi-a rămas până azi piesa lui în minte. Uneori înainte de culcare o mai fredonez..!?”, a scris Jojo pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare interpretându-l pe Nicu Paleru.

De asemenea, actrița este mândră că a reușit să ducă la capăt deghizarea și interpretarea melodiei „Eu beau vinul cu borcanul” a lui Nicu Paleru și asta datorită profesorilor de la Antena 1, dar și partenerului ei de viață, Paul Ipate, care a „suportat-o” zile întregi repetând.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru oportunitate Te cunosc de undeva. Te iubesc Paul Ipate, coach-ul meu personal,  m-ai suportat zile și ore întregi repetând!⛳️

Ești un super profesor și te completezi minunat cu profesorii mei Ozana Barabancea și Cristi Iacob de la Te cunosc. 

ADVERTISEMENT

 putea  spun  îmi e cel mai frică de tine iubirea mea!!!???”, a completat Cătălina Grama mesajul postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT