Life

Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID-19, complet vaccinați. Cum se simt cei doi cântăreți

Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu COVID-19. Ambii cântăreți rock sunt vaccinați cu schema completă.
01.11.2021 | 13:35
Jon Bon Jovi si Bryan Adams diagnosticati cu COVID19 complet vaccinati Cum se simt cei doi cantareti
ADVERTISEMENT

Jon Bon Jovi (59 de ani) și Bryan Adams (61 de ani) au COVID-19, deși sunt complet vaccinați. Ambii cântăreți s-au testat chiar înainte de a susține concerte și au fost nevoiți să se retragă.

Solistul trupei Bon Jovi s-a testat, alături de ceilalți membri, chiar înainte de a urca pe scenă, la un concert în Miami. După ce artistul a descoperit că testul este pozitiv, un reprezentant al trupei a anunțat anularea concertului.

ADVERTISEMENT

Bryan Adams trebuia să susțină un concert la ceremonia de introducere a Tinei Turner în Rock and Roll Hall of Fame. Acesta a făcut un test COVID înainte de eveniment, însă a fost înlocuit de cântărețul country Keith Urban.

Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID-19

Cântăreții rock Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Ambii artiști sunt vaccinați cu schema completă și nu au avut simptome.

ADVERTISEMENT

Potrivit 7News Miami, membrii trupei Bon Jovi au făcut teste rapide chiar înainte de a urca pe scena din Miami, Florida. Din păcate, testul solistului a ieșit pozitiv, așa că a fost nevoit să anuleze totul.

Un reprezentant al trupei a urcat pe scenă și a anunțat că „Jon se simte grozav”, dar că nu va cânta și că va merge „în pat”. Testele celorlalți membri ai trupei au ieșit negative.

ADVERTISEMENT

Show-ul care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 30 octombrie, era unul acustic. Acesta cuprindea o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, iar la final urma o petrecere de Halloween. Cântărețul a susținut respectarea măsurilor de precauție încă de la începutul pandemiei de COVID-19.

Nu este prima dată când un membru al celebrei trupe rock este infectat cu virusul SARS – CoV – 2. La începutul pandemiei, în martie 2020, David Bryan, Claviaturistul trupei Bon Jovi, a fost diagnosticat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Și Bryan Adams a fost confirmat cu coronavirus înainte de a susține un recital la ceremonia de introducere a Tinei Turner în Rock and Roll Hall of Fame de sâmbătă.

El urma să interpreteze câteva piese cunoscute, printre care și „It’s Only Love”, un duet cu Tina Turner de pe albumul „Reckless” (1984).

Un reprezentant al cântărețului a declarat că Bryan Adams este vaccinat cu schema completă și nu are simptome, potrivit Variety. Artistul country Keith Urban i-a ținut locul la eveniment. Adams ura să cânte alături de Christina Aguilera, Mickey Guyton și H.E.R la ceremonia dedicată cântăreței Tina Turner.

ADVERTISEMENT
Tags: