News

Jon Snow a dezvăluit cum se termină ultimul sezon din Game of Thrones: “A fost prea mult”

14.04.2019 | 11:34
Jon Snow a dezvaluit cum se termina ultimul sezon din Game of Thrones A fost prea mult

A mai rămas doar  o zi până când HBO va da startul ultimului sezon al celui mai urmărit serial. Cei mai nerăbdători dintre fanii români vor fi nevoiți să facă noapte albă, întrucât premiera sezonului 8 din Urzeala Tronurilor va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 04:00.

Cel mai îndrăgit actor din serial a vorbit despre ultimul sezon

În așteptarea debutului sezonului cu numărul opt care va pune punct poveștii ce a ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga lume, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de cel care va reuși să urce pe tron în deznodământul serialului.

Secretul asupra finalului Game of Thrones pare din ce în ce mai greu de suportat. Cel puțin pentru Kit Harrington, interpretul lui John Snow, cel mai iubit personaj din serial, care a decis să împărtășească această taină cu un prieten, pe motiv că nu mai putea suporta această „povară”.

Va reuși Jon Snow să cucerească tronul?
Va reuși Jon Snow să cucerească tronul?

Va reuși Jon Snow să cucerească tronul? Ce spune Kit Harrington despre finalul serialului

Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane – prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon” , a declarat Kit Harrington.

Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat” , a mai spus interpretul lui Jon Snow.

Serialul produs de HBO reprezintă adaptarea romanelor scrise de George R. R. Martin. Chestionat pe marginea mult – așteptatului final al producției, scriitorul s-a arătat la rândul său nerăbdător să afle ce deznodământ au pregătit cei de la HBO pentru  bătălia finală. În ciuda faptului că serialul se apropie de final, George RR Martin a declarat că are de gând să lanseze noi cărți din seria Game of Thrones.

Nu cred că ar trebui să fie sezonul final. Dar aici suntem. Pentru mine serialul pare că a început abia săptămâna trecută. A fost mai mult de atât? Pare a fi totul în ceață. Dar este interesant. Știu că va fi un final, dar nu și pentru mine. Sunt încă nerăbdător să scriu noi cărți din această serie. Am văzut cinci versiuni de noi seriale bazate pe universul Urzeala Tronurilor în curs de dezvoltare” , a spus autorul cărților care au inspirat cel mai urmărit serial.