Life

Jon Snow, din Game of Thrones, tată pentru a doua oară. Kit Harington a anunțat că Rose Leslie este însărcinată: „Sunt îngrozit”

„Jon Snow” din nou tătic. Actorul și Rose Leslie, ambii staruri în seria Game of Thrones, au anunțat că așteaptă încă un copil.
04.02.2023 | 21:51
Jon Snow din Game of Thrones tata pentru a doua oara Kit Harington a anuntat ca Rose Leslie este insarcinata Sunt ingrozit
Kit Harington și Rose Leslie vor fi părinți pentru a doua oară. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starurile Game of Thrones, Kit Harington și Rose Leslie, au oferit vestea că vor fi părinți pentru a doua oară în cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Kit Harington și Rose Leslie își măresc familia. Actrița din Game of Thrones este gravidă pentru a doua oară

La doi ani de la nașterea primului său copil, „Jon Snow” va deveni tătic pentru a doua oară. Kit Harington a anunțat că soția sa, Rose Leslie, și ea star al seriei Game of Thrones este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Actorul a dat vestea chiar în direct, în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, într-un mod inedit, anunțând că „fiul să urmează să aibă șocul vieții sale, pentru că urmează să aibă un frate sau o soră”.

Reacția imediată a prezentatorului a fost să-l strângă de mână și să-l felicite pe actorul care l-a interpretat pe Jon Snow, iar acesta a continuat dezvăluirile pe subiect.

ADVERTISEMENT

„Sunt îngrozit. Știi, cu primul copil e de parcă mergi pe nori și dansezi pe câmpii pline de margarete timp de nouă luni – cel puțin așa e pentru bărbat.

Dar de data aceasta, realitatea te lovește mai repede”, a declarat actorul din Game of Thrones, conform SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Rose Leslie a adus pe lume primul copil în anul 2021

Kit Harington și Rose Leslie au devenit pentru prima dată părinți în anul 2021. Actorii celebrei serii cu dragoni au dezvăluit că vor fi părinți cu câteva luni în urmă, în septembrie, când vedeta și-a arătat burtica în revista Make Magazine.

Până acum, cei doi nu l-au pregătit pe fiul lor pentru venirea pe lume a frățiorului sau surioarei și nici nu știu dacă vor face acest lucru, având în vedere că încă este prea mic pentru a înțelege ce se petrece.

ADVERTISEMENT

Kit Harington și Rose Leslie s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Game of Thrones, iar în anul 2018 au devenit soț și soție.

ADVERTISEMENT