Sport

Jonaas Tamm, mesaj special înainte de FCSB – Rapid. Ce le-a transmis fanilor și colegilor de echipă

Joonas Tamm s-a despărțit de vicecampioana României și a ținut să trimită un mesaj puternic înaintea derby-ului FCSB - Rapid.
27.05.2023 | 14:51
Jonaas Tamm mesaj special inainte de FCSB  Rapid Ce lea transmis fanilor si colegilor de echipa
Joonas Tamm se desparte de vicecampioana României la finalul acestui sezon și a ținut să trimită un mesaj puternic înaintea derby-ului FCSB - Rapid. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ratarea titlului, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate că mai mulți fotbaliști nu vor mai continua din vară. Unul dintre ei este estonianul, transferat de ”roș-albaștri” în vara trecută la cerințele lui Mihai Stoica.

Mesajul de adio al lui Joonas Tamm înainte de FCSB – Rapid

Deși a avut evoluții constant bune și a fost apreciat de fostul fundaș Florin Gardoș la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, internaționalul din Estonia nu l-a convins pe patron și va părăsi echipa.

ADVERTISEMENT

Chiar înaintea marelui derby FCSB – Rapid, din ultima etapă a play-off-ului din SuperLiga, programat sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30, Joonas Tamm și-a luat la revedere de la colegi și fani printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

”A fost o plăcere. Mulțumesc tuturor colegilor mei și celor din staff. Pentru toți fanii, ați fost fantastici”, a scris fundașul central în vârstă de 31 de ani, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Joonas Tamm a adunat 44 de partide în tricoul FCSB-ului și a marcat patru goluri, fiind unul dintre cei mai constanți fundași din lotul vicecampioanei, dar acest lucru nu l-a ajutat prea mult.

Tamm nu va juca în derby-ul cu Rapid

Mai mult decât atât, FANATIK a aflat că fundașul a devenit deja istorie. După ce nu a participat la antrenamentele ”roș-albaștrilor” din această săptămână, el nu va fi folosit în derby-ul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, locul lui Joonas Tamm în centrul defensivei la meciul cu Rapid va fi luat de Denis Haruț. În acest sezon, fundașul în vârstă de 24 de ani a jucat doar în 15 partide fără să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Cel mai probabil, Denis Haruț va face pereche în centrul defensivei ”roș-albastre” cu Joyskim Dawa.

Deian Sorescu, un alt fotbalist care nu va continua la FCSB din vară, își va pierde postul de titular cu Rapid. Locul jucătorului împrumutat de Gigi Becali de la Rakow până la finalul sezonului va fi luat de către Alexandru Pantea, în timp ce în partea stângă a apărării va evolua încă din primul minut Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a tăiat în carne vie după ratarea unui nou titlu. Nu mai puțin de 6 jucători o vor părăsi pe vicecampioana României din vară: Iulian Cristea, Joonas Tamm, Billel Omrani, Boban Nikolov, Deian Sorescu și Sorin Șerban. Pe listă se afla inițial și Valentin Crețu, însă în cele din urmă fundașul dreapta și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „1 solist și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: