Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jonas Tamm, luat la bani mărunți la Fanatik SuperLiga. „Se vede că l-a adus Meme! Avem cuplul Stamm și Bran la FCSB” Video exclusiv

Joonas Tamm a fost pus sub lupă după ce a făcut cel mai slab meci al său de când a venit la FCSB. Estonul a greșit grav în înfrângerea de la Arad, scor 1-3.
07.03.2023 | 08:51
Jonas Tamm luat la bani marunti la Fanatik SuperLiga Se vede ca la adus Meme Avem cuplul Stamm si Bran la FCSB Video exclusiv
Jonas Tamm, luat la bani mărunți la Fanatik SuperLiga. „Se vede că l-a adus Meme! Avem cuplul Tamm și Bran la FCSB”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a jucat execrabil în UTA Arad – FCSB 3-1. Internaționalul eston, adus în vară la clubul lui Gigi Becali, a greșit grav la două dintre golurile gazdelor și a fost ținta ironiilor la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Joonas Tamm, veriga slabă în UTA – FCSB 3-1. Fundașul eston, distrus după eșecul de la Arad

Joonas Tamm joacă din vara lui 2022 la FCSB, atunci când a fost adus de Mihai Stoica, liber de contract după despărțirea de Vorskla Poltava. Stoperul în vârstă de 31 de ani a avut prestații bune în acest sezon, dar a clacat la Arad, unde roș-albaștrii au suferit al șaptelea eșec din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Păi dacă l-a adus MM Stoica? Îți dai seama… Zicea de Tamm că e fotbalist… În primul rând, ca fundaș central trebuie să ai creier, să gândești. Hai să luăm golurile. Primul gol. Atacă UTA în stânga. Se duce Sorescu, vine Dawa la dublaj și Tamm e doi metri în fața lui Dawa, în loc să facă scară să fie în spatele lui Dawa.

El dacă făcea doi pași mai spre poartă venea mingea la piciorul lui, nici nu trebuia să mai bage alunecare. Golul doi. Golul doi e fază clasică de antrenament. Cum stau cei patru fundași, cum este mingea descoperită la echipa adversă și se joacă între fundașul stânga și fundașul central stânga. Fundașul central trebuia să facă scară și rămânea mingea la el, nu trebuia să facă mare lucru.

ADVERTISEMENT

Golul trei. Ce cauți tu Tamm să ai om în spate și să nu faci un pas spre poartă să degajezi mingea? Astea sunt greșeli… Cum câștigă Petrescu campionatul de cinci ani? Cu apărarea, mă”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Penibil, ca de obicei. Tamm și Bran”

De criticile vehemente ale lui Răchită, posesor de licență PRO, nu a scăpat nici mai vechiul său „client”, Joyskim Dawa.(n.r. – Cum ți s-a părut Tamm aseară?) Penibil, ca de obicei. Hai să ne amintim de meciul cu Farul. De unde a plecat cartonașul roșu? De la Dawa și de la Tamm care s-au dat cap în cap pe la mijlocul terenului. (n.r. – Cum le zici tu?) Stamm și Bran. Și îl ții pe Cristea, jucător de națională, pe bancă”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

ADVERTISEMENT

Cotat de transfermarkt.com la 800 de mii de euro, Joonas Tamm mai are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon. Până acum, fundașul central a jucat 36 de meciuri în tricoul roș-albastru și a marcat patru goluri.

VEZI VIDEO MAI JOS

Iulian Cristea, ofertat în direct de FANATIK: „Îl duc la o echipă unde să joace”

Mare admirator al lui Iulian Cristea, Horia Ivanovici a făcut haz de necazul stoperului venit de la Gaz Metan Mediaș, care nu mai are loc în primul „11” la FCSB de preferații lui Gigi Becali și Mihai Stoica, Joyskim Dawa, respectiv Joonas Tamm și l-a ofertat în direct.

ADVERTISEMENT

„Gigi, eu îl cumpăr, serios. Îl cumpără FANATIK. Fă-mi o ofertă publică. Vezi pe unde intri și fă-mi o ofertă, spune-mi cât costă că îl iau și îl duc la o echipă unde să joace. E un jucător formidabil acest Cristea. Cum a intrat Cristea, cum s-a văzut. Dar nu, domne, trebuie să joace cine vrea patronul. Nu, domne, îl bag pe Dawa că așa vreau eu.

Distruge-l pe Edjouma, distruge-l pe Tavi Popescu că nu mai joacă nimic, distruge-l pe Cordea, distruge-l pe Iulică Cristea. Până la urmă te arde unde te arde pe tine cel mai tare, la cașcaval, la buzu, că ție nu îți place fotbalul. Nu ai nicio treabă cu fotbalul. Tu conduci FCSB ca pe o fermă de noi, ca pe un business”, a reacționat Horia Ivanovici.

„Oricare jucător dintre Tamm și Dawa joacă în cuplu de fundași centrali cu Cristea, îi crește valoarea. Are evoluții mai bune decât când joacă ei doi. Ai senzația uneori că nu vrea să ia campionatul”, a adăugat Robert Niță.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT