Fotbal intern

Jonathan Morsay, pus la zid chiar de conducerea lui Dinamo: ”Nu poate oferi mai mult”

17.03.2021 | 11:14
Jonathan Morsay pus la zid chiar de conducerea lui Dinamo Nu poate oferi mai mult
ADVERTISEMENT

Mijlocașul suedez Jonathan Morsay este pus la zid chiar de conducerea clubului Dinamo București pentru prestațiile modeste avute după aducerea sa la echipă.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost transferat sub formă de împrumut de la Chievo Verona la începutul lunii februarie, după ce a jucat 10 meciuri în Serie B.

ADVERTISEMENT

Suedezul nu a fost mutarea așteptată de fani, iar Cornel Dinu l-a ironizat pe Morsay, comparându-l cu o morsă din Antarctica.

Conducătorii lui Dinamo îl critică pe Jonathan Morsay

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Marius Nicolae, a admis că prestațiile lui Jonathan Morsay nu sunt cele așteptate, dar l-a și apărat pe jucător considerând că acesta nu a avut destul timp pentru a se acomoda.

ADVERTISEMENT

”Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduși. Și era și problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Și toată lumea te refuza, toți spuneau că Dinamo nu plătește și se spun doar minciuni”, a declarat Nicolae pentru gsp.ro.

”Din țară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi și nu puteai plăti. Așa am ajuns la cei patru jucători aduși. Morsay e contestat, da… Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informații”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Prestațiile modeste ale lui Morsay, puse pe seama presiunii

”Gane a vorbit cu Mogoș la Chievo și a luat informații despre Morsay, despre viața extrasportivă și despre cum se antrenează. Am primit referințe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde și cum e primit în vestiar.

La nivel profesional nu avem ce să-i reproșa. Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo”, a încheiat Marius Nicolae.

ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea cu FC Argeș, Ionel  Gane și-a anunțat demisia considerând că este nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice. Așa cum FANATIK a anunțat încă de luni seară, alesul a fost Gigi Mulțescu, acesta semnând un contract valabil până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT