Sport

Coșmarul continuă pentru Flavius Stoican la Dinamo. Motivul pentru care nu poate folosi un jucător de bază cu CFR Cluj. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Jonathan Rodriguez, mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj, nu va putea fi folosit de Dinamo în meciul din Gruia contra campioanei, programat duminică.
02.03.2022 | 22:49
Cosmarul continua pentru Flavius Stoican la Dinamo Motivul pentru care nu poate folosi un jucator de baza cu CFR Cluj Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo are nu mai puțin de nouă jucători cu probleme medicale înainte de meciul cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Flavius Stoican a pierdut ambii fundași centrali pentru meciul din Gruia: Răzvan Patriche și Igor Jovanovici.

Dinamo nu îl poate folosi pe Jonathan Rodriguez împotriva lui CFR Cluj

FANATIK a anunțat în exclusivitate împrumutul lui Jonathan Rodriguez de la CFR Cluj la Dinamo. Oficialii ardelenilor s-au gândit la toate, iar mijlocașul are o clauză specială și nu poate evolua în meciurile împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central argentinian mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, iar în prima parte a fost titular de bază la campioana României, fiind adus de Marius Șumudică.

După plecarea lui „Șumi”, nu a mai fost folosit deloc, iar Dan Petrescu a decis să nu se bazeze pe jucător, fiind împrumutat la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Argentianul a ajuns la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract de la FC Botoșani. Rodriguez a mai jucat în țara sa natală la Deportivo Madry și Agropecuario.

Ce probleme de lot mai are Flavius Stoican înainte de meciul cu CFR Cluj

Dinamo va juca în deplasare împotriva lui CFR Cluj, duminică, 6 martie, de la ora 17:30. FANATIK a anunțat în exclusivitate accidentările lui Ricardo Grigore și Antoni Ivanov. Mijlocașul bulgar e singurul care ar putea fi recuperat pentru această partidă.

ADVERTISEMENT

Pe lista indisponibililor se mai află Andreas Mihaiu, Desire Azankpo, Răzvan Patriche și Igor Jovanovic. Mirko Ivanovski și Cristiano Figuiredo sunt și ei incerți, în timp ce Cosmin Matei și Alexandru Răuță se confruntă de asemenea cu dureri.

Dinamo mai are trei jucători care a fost la CFR Cluj

Dusan Celar, atacantul sârb împrumutat de CFR Cluj la Dinamo, nu are nicio clauză și ar putea fi folosit de Flavius Stoican. Cu toate acestea, evoluțiile sale nu l-au convins pe antrenorul „câinilor”, care nu l-a folosit pe Celar la meciul cu Sepsi și a preferat să joace cu Balthazar Pirret vârf fals.

ADVERTISEMENT

Cristiano Figueiredo, fostul portar al lui CFR Cluj, a venit la Dinamo tot de la CFR Cluj, însă jucătorul își încheiase contractul cu ardelenii și nu mai are nicio legătură cu echipa lui Dan Petrescu. Cu toate acestea, din informațiile FANATIK portughezul are o tăietură la picior și nu se știe dacă va fi recuperat până la ora meciului.

Mirko Ivanovski, atacantul macedonean al lui Dinamo, are și el probleme medicale și este incert pentru meciul cu Dinamo. Ivanovski a mai trecut printr-o insolvență la CFR Cluj, unde a evoluat în perioada în vara lui 2014 și a plecat din Gruia în pauza de iarnă la Videoton.

ADVERTISEMENT