Sport

Jonathan Rodriguez, lovitură de teatru! E primul jucător cerut de Marius Șumudică la FCSB. Exclusiv

Jonathan Rodriguez pare că s-a răzgândit și nu mai vrea să meargă la CFR Cluj. Mijlocașul este în negocieri avansate cu FCSB, fiind primul jucător dorit de Șumudică la noua echipă.
20.05.2021 | 17:32
Jonathan Rodriguez lovitura de teatru E primul jucator cerut de Marius Sumudica la FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Lovitură de teatru în cazul transferului lui Jonathan Rodriguez la CFR Cluj. Căpitanul lui FC Botoșani rămâne liber de contract în vară, a avut pe masă înțelegerea cu ardelenii și s-a declarat de acord în primă fază.

Jonathan Rodriguez, lovitură de teatru! Primul jucător cerut de Marius Şumudică la FCSB!

Însă, din informațiile FANATIK, Jonathan Rodriguez pare că s-a răzgândit, fiind convins de Marius Șumudică să i se alăture la FCSB. Roș-albaștrii i-au făcut o ofertă și sunt mari șanse ca mijlocașul să semneze cu rivala CFR-ului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Jonathan Rodriguez este la București în acest moment, semn că un transfer al mijlocașului la FCSB este posibil de realizat. Marius Șumudică nu a semnat încă înțelegerea cu FCSB, însă i-a transmis lui Gigi Becali că va semna contractul, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Mijlocaşul, implicat într-o controversă! Lăsat în afară în meciul de titlu dintre Botoşani şi CFR Cluj

Jonathan Rodriguez a fost implicat într-o controversă în această săptămână, fiind lăsat în afara lotului în meciul care a decis titlul FC Botoşani – CFR Cluj. Motivul este că a fost bănuit de faptul că a semnat cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ardelenii s-au impus cu 1-0 şi au câştigat al patrulea titlu la rând, iar Jonathan Rodriguez a avut în faţă înţelegerea cu CFR Cluj. Mijlocaşul a fost de acord cu condiţiile contractului, însă a fost întors din drum de Şumudică pentru a merge la FCSB.

Rodriguez avea cel mai mare salariu de la Botoşani! A fost adus în 2017 în România

Jonathan Rodriguez avea un salariu stagional de 7000 de euro la FC Botoşani, cel mai mare de la echipa din Moldova. Mijlocaşul era văzut de CFR Cluj ca înlocuitor perfect al lui Mihai Bordeianu, care se va întoarce în Golf la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Însă, planurile celor de la CFR Cluj au fost date peste cap de rivala FCSB, care l-a convins pe Jonathan Rodriguez. Argentinianul a evoluat în 38 de meciuri în actuala stagiune pentru echipa lui Marius Croitoru.

A fost adus la FC Botoşani în vara anului 2017 de la echipa argentiniană Agropecuario. În acest moment, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 650.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Jonathan Rodriguez
Jonathan Rodriguez

Gigi Becali, despre transferuri: “Mi-a zis Șumudică: «Ia 4-5 jucători pe care îi vrei tu, eu îi antrenez, n-am eu treabă»”

Gigi Becali a vorbit despre campania de achiziţii din vară după numirea lui Marius Şumudică la FCSB spunând că vor veni 4 sau 5 jucători:

” Dar o să cumpăr acum, doi fundași centrali iau sigur! Nu unul! Am mână liberă. Mi-a zis Șumudică: «Ia 4-5 jucători pe care îi vrei tu, eu îi antrenez, n-am eu treabă».

Vreau să îl iau pentru că sunt convins că putem face treabă împreună. Mi-a pus că pe el nu îl interesează ce spune presa, ce spune cutare, mi-a spus că pe el îl interesează să îi dau banii lui și ce i-am promis.

Dacă întreabă cineva de schimbări a spus: «Le spun eu că ai spus tu să schimb, nu mai trebuie să mă întrebe ei» și vă închide gura”, a spus Gigi Becali.

  • 30 de ani are Jonathan Rodriguez
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT