Sport

Joonas Tamm, ales fotbalistul anului în Estonia. Reacția fundașului central al FCSB. Foto

Joonas Tamm (30 de ani), fundașul central al FCSB, a primit premiul de cel mai bun jucător al anului în Estonia. Reacția estonianului.
21.11.2022 | 10:12
Joonas Tamm ales fotbalistul anului in Estonia Reactia fundasului central al FCSB Foto
Joonas Tamm a jucat 23 de meciuri în acest sezon la FCSB și a reușit 3 goluri. E evaluat la 750.000 de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a fost adus la FCSB de Mihai Stoica, iar stoperul s-a impus ca titular la FCSB, chiar dacă la început a fost contestat de Gigi Becali.

Joonas Tamm, fundașul central al FCSB, jucătorului anului 2022 în Estonia

Jucătorul cu 52 de meciuri în naționala Estoniei și patru goluri marcate nu a putut fi prezent la gală pentru a ridica premiul, însă Tamm a intrat în direct prin videoconferință și a mulțumit pentru această distincție.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost imortalizat de către soția sa, Meryl Magi, care a fost extrem de emoționată: „Eeeyyy, Joonas Tamm, fotbalistul anului în Estonia”.

Joonas Tamm, cel mai bun fotbalist din Estonia în 2022
Joonas Tamm, cel mai bun fotbalist din Estonia în 2022

Joonas Tamm s-a luptat pentru acest titlu cu Karol Mets, atacantul lui FC Zurich și Henri Anier, vârful lui Muangthong United (Thailanda).

ADVERTISEMENT

Fundașul central al FCSB se pregătește de restanța din Liga cu FC Botoșani, însă organizatorii au pregătit o surpriză. Joonas Tamm a intrat în direct la gala de la Tallin.

Joonas Tamm nu a putut fi prezent la gala de la Tallin
Joonas Tamm nu a putut fi prezent la gala de la Tallin

Soția lui Joonas Tamm, mesaj emoționant: „Anul acesta a fost al nostru în cel mai extraordinar mod cu putință”

Soția lui Tamm i-a transmis un mesaj special pe Instagram: „Anul acesta a fost al nostru în cel mai extraordinar mod cu putință. 

ADVERTISEMENT
Soția lui Tamm, mesaj emoționant pentru jucătorul FCSB
Soția lui Tamm, mesaj emoționant pentru jucătorul FCSB

Am așteptat pentru tine să primești acest premiu pentru că acest tip de motivație și dedicare trebuie să fie răsplătită la un moment dat și nu e niciun dubiu că meriți! 

Suntem cu toții atât de mândri de tine și am fost cel mai mare fan al tău în acești zece ani și vom continua până când vei simți că te joci! Pentru familia noastră și pentru tine”, a fost mesajul transmis de Meryl Magi.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: