Sport

Denis Haruț, titular în FCSB – Rapid, așa cum a anunțat Fanatik. Ce se întâmplă cu Joonas Tamm. Update exclusiv

Denis Haruț este titular în FCSB - Rapid, așa cum a anunțat Fanatik. Joonas Tamm nu face parte din lot și și-a luat deja la revedere de la colegi.
27.05.2023 | 19:17
Denis Harut titular in FCSB  Rapid asa cum a anuntat Fanatik Ce se intampla cu Joonas Tamm Update exclusiv
Denis Haruț este titular în partida FCSB-ului cu Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
27-05-2023
16:25

Denis Haruț, titular în FCSB - Rapid

Denis Haruț îl va înlocui pe Joonas Tamm în centrul defensivei FCSB la derby-ul cu Rapid, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Pentru fotbalistul în vârstă de 24 de ani este prima apariție în tricoul roș-albaștrilor după aproape patru luni. 

Pe 5 februarie, fundașul venit la FCSB de la FC Botoșani a jucat doar 7 minute în victoria cu CFR Cluj, scor 1-0. Fundașul central va face pereche în defensivă cu Joyskim Dawa, Risto Radunovic și Alexandru Pantea. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul de 19 ani îi va lua locul lui Deian Sorescu în partea dreaptă a apărării.

În ceea ce îl privește pe Joonas Tamm, internaționalul estonian și-a luat deja la revedere de la colegi. Gigi Becali a anunțat clar că fundașul adus de Mihai Stoica nu va continua la FCSB din vară. 

Gigi Becali a anunțat investiții masive la FCSB pentru sezonul viitor, după ce „roș-albaștrii” au pierdut titlul în fața celor de la Farul. Totuși, înainte de a aduce întăriri, patronul a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI mai multe plecări din lot.

Joonas Tamm e istorie la FCSB! Fundașul nu s-a mai antrenat cu echipa înainte de derby-ul cu Rapid

După ratarea titlului, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate că mai mulți fotbaliști nu vor mai continua din vară la FCSB. Unul dintre ei este fundașul Joonas Tamm, transferat în lotul „roș-albaștrilor” în vara trecută la cerințele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Totuși, în planurile lui Gigi Becali pentru sezonul viitor nu se regăsește și internaționalul estonian, care o va părăsi pe FCSB la finalul acestei ediții de campionat. Mai mult decât atât, din informațiile FANATIK, fundașul în vârstă de 31 de ani a devenit deja istorie, după ce nu a participat la antrenamentele „roș-albaștrilor” din săptămâna premergătoare derby-ului cu Rapid.

Totul după anunțul lui Gigi Becali care a dezvăluit că Joonas Tamm nu va continua din vară la FCSB. În acest sezon, Joonas Tamm a adunat 44 de partide în tricoul FCSB-ului și a marcat 4 goluri. Totuși, fundașul estonian nu va mai fi utilizat în derby-ul cu Rapid, ultima partidă a sezonului.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț îi ia locul lui Joonas Tamm la derby-ul cu Rapid

FCSB o înfruntă sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30 pe Arena Națională pe Rapid. Deși rivalitatea va atinge din nou cote înalte, cele două formații luptă doar pentru palmares, deoarce cu o victorie niciuna dintre echipe nu își poate schimba poziția în clasament.

Din informațiile FANATIK, locul lui Joonas Tamm în centrul defensivei la derby-ul cu Rapid va fi luat de Denis Haruț. În acest sezon, fundașul în vârstă de 24 de ani a jucat doar în 15 partide fără să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Cel mai probabil, Denis Haruț va face pereche în centrul defensivei „roș-albastre” cu Joyskim Dawa.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, un alt fotbalist care nu va continua la FCSB din vară, își va pierde postul de titular cu Rapid. Locul jucătorului împrumutat de Gigi Becali de la Rakow până la finalul sezonului va fi luat de către Alexandru Pantea, în timp ce în partea stângă a apărării va evolua încă din primul minut Risto Radunovic.

Gigi Becali face curățenia de vară la FCSB

Gigi Becali a tăiat în carne vie după ratarea unui nou titlu. Nu mai puțin de 6 jucători o vor părăsi pe vicecampioana României din vară: Iulian Cristea, Joonas Tamm, Billel Omrani, Boban Nikolov, Deian Sorescu și Sorin Șerban. Pe listă se afla inițial și Valentin Crețu, însă în cele din urmă fundașul drepta și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, fundașul central al celor de la FCSB, nu se află pe lista de plecări. Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că are încredere în stoperul camerunez. „Dawa are contract, ce pot să-i fac. Dawa rămâne, dar o să angajăm un antrenor care să-i spună ‘băi, pasează, ce îți e frică așa?’

Dawa e foarte puternic și mă bazez pe el. Are nevoie de cineva să-l învețe să paseze fără frică. Lui îi e teamă”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.70 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT