Sport

Joonas Tamm, primul antrenament la FCSB! Cum i-a impresionat fundaşul estonian pe colegii săi. Exclusiv

Joonas Tamm a efectuat primul antrenament alături de cei de la FCSB. Fundaşul estonian i-a impresionat pe colegii săi cu fizicul impunător, dar mai are nevoie de câteva zile de pregătire pentru a fi 100%.
13.07.2022 | 20:45
Joonas Tamm primul antrenament la FCSB Cum ia impresionat fundasul estonian pe colegii sai Exclusiv
Joonas Tamm, fundaşul celor de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joonas Tamm este al treilea transfer al verii la FCSB, toate mutările fiind dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Fundaşul din Estonia vine să betoneze apărarea, după ce roş-albaştrii s-au despărţit în această vară de Paulo Vinicius şi Andrei Miron.

Joonas Tamm, primul antrenament la FCSB! I-a impresionat pe colegi cu fizicul său

La două zile de la prezentarea oficială, miercuri, Joonas Tamm a efectuat primul antrenament alături de roş-albaştrii. Nu s-a pregătit alături de echipă deocamdată, însă a intrat în jocul 5 contra 2, pentru a se acomoda.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, estonianul şi-a impresionat colegii şi pe cei din staff, cu fizicul său. Fundaşul estonian mai are nevoie de două săptămâni de pregătire pentru a fi apt de joc, în condiţiile în care abia a început pregătirea cu FCSB.

VEZI VIDEO PRIMUL ANTRENAMENT AL FCSB: 

Fundaşul a jucat ultimul meci în urmă cu o lună!

Ultimul meci pe care l-a jucat Joonas Tamm a fost pe 19 iunie, fiind integralist în confruntarea dintre Flora Tallin şi Kalju, scor 2-0. De atunci, estonianul are aproape o lună pauză de la pregătire.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru presa din Estonia, Joonas Tamm s-a declarat impresionat de condiţiile de pregătire de la FCSB, spunând că totul este la superlativ la echipa roş-albastră:

“Impresiile sunt foarte bune. În primul rând, datorită suporterilor și cât de iubit este fotbalul aici. Întreaga cultură. Al doilea lucru este baza și condițiile echipei. În comparație cu Estonia și Ucraina, sunt condiții total diferite.

ADVERTISEMENT

“Sunt o mulțime de terenuri cu o iarbă absolut perfectă”

Cu siguranță, nu am mai avut niciodată asemenea condiții la echipa de club. Aici există o bază complexă de antrenament, săli pentru antrenori, vestiare, spații de recuperare, piscine, saune, cantină.

Urmează locul unde sunt cazați jucătorii. Stăm aici înainte și după jocuri. Apoi, este o casă de refugiați ucraineni. Apoi, locul unde stau tinerii jucători din academie. Sunt o mulțime de terenuri cu o iarbă absolut perfectă. Chiar și biserica avem aici! Nu am văzut încă totul, dar este o bază foarte mare și condiții extrem de bune”, a spus Tamm pentru presa din Estonia.

ADVERTISEMENT

FCSB a transferat trei fundaşi centrali, toate mutările fiind anunţate în exclusivitate de FANATIK

FCSB a transferat trei fundaşi centrali în această vară. Joysim Dawa, Rachid Bouhenna şi Joonas Tamm sunt fotbaliştii care trebuie să betoneze centrul defensivei. Roş-albaştrii îi mai au acolo pe Denis Haruţ şi Iulian Cristea, indisponibil până la finalul anului.

  • 30 de ani are Joonas Tamm
  • 600.000 de euro e cota de piaţă a fundaşului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,29 este cota pentru „1 solist și sub 5,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT