Fotbal international

Jordan Henderson s-a “rupt” după 12 minute din Bayern Munchen – Liverpool! Jurgen Klopp, criză de nervi pe margine

13.03.2019 | 22:34
Jordan Henderson s-a
Jordan Henderson s-a "rupt" după 12 minute din Bayern Munchen - Liverpool

Jordan Henderson s-a accidentat după 12 minute din meciul Bayern Munchen – Liverpool, din manşa retur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Mijlocaşul de 28 de ani nu a mai putut continua, iar Jurgen Klopp a fost obligat să facă prima schimbare înainte de primul sfert de oră din meciul de pe “Allianz Arena”.

Jordan Henderson s-a “rupt” după 12 minute din Bayern Munchen – Liverpool. Ce s-a întâmplat

Jordan Henderson s-a accidentat în minutul 6 al meciului Bayern Munchen – Liverpool, în urma unui contact cu James Rodriguez. Englezul a călcat greşit şi a avut nevoie de intervenţia medicilor, după care i-a făcut semne lui Jurgen Klopp că poate să continue.

După cinci minute, Jordan Hernderson s-a aşezat pe gazon şi a făcut semne că nu mai poate juca. Jurgen Klopp îl scosese la încălzire pe Fabinho, însă brazilianul nu era încă pregătit să intre pe teren. În aceste condiţii, mijlocaşul englez a tras de timp, motiv pentru care fanii bavarezi au început să-l fluiere, iar arbitrul l-a atenţionat că-l va avertiza.

Jurgen Klopp, nervi pe banca de rezerve a lui Liverpool

În momentul în care Fabinho se pregătea să intre pe teren, Jurgen Klopp a făcut o adevărată criză de nervi pe margine. Antrenorul neamţ era nemulţumit că James Rodriguez nu a primit un cartonaş galben, cu toate că fotbalistul columbian nu-l faultase pe Jordan Henderson.

Des Kelly, analist pentru BT Sports, a susţinut că accidentarea la gleznă a lui Jordan Henderson nu este una gravă, dar că mijlocaşul englez nu putea să continue într-un meci cu o asemenea miză. Cel mai probabil, fotbalistul de 28 de ani va fi apt să joace pentru “cormorani” în meciul cu Fulham din campionat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri