Fotbal intern

Jordan Mustoe, pe făraș de la Dinamo? Avertisment de la Mircea Rednic: „Nu mă joc, nu am timp”

19.03.2019 | 16:40
Jordan Mustoe pe faras de la Dinamo Avertisment de la Mircea Rednic Nu ma joc nu am timp

Dinamo București a schimbat o întreagă echipă în mandatul lui Mircea Rednic. În ciuda acestui „facelift”, „câinii” au ratat play-off-ul Ligii 1 Betano și după înfrângerea suferită la mâna celor de la Gaz Metan Mediaș, se află la numai 2 puncte de locul care duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1 Betano. Astfel, Mircea Rednic a decis să mai cearnă din jucătorii pe care chiar el i-a adus, iar Jordan Mustoe ar putea fi următoarea țintă a antrenorului dinamovist.

Jordan Mustoe nu l-a convins pe Rednic și e aproape de o plecare

Fotbalistul adus de Dinamo de la echipa finlandeză Seinajoki nu a reușit să îl convingă pe Mircea Rednic, cel care și-ar fi dorit ca britanicul să fie concurentul lui Nacer Aliji pentru postul de fundaș stânga: „Cu Jordan vom clarifica situația în zilele ce urmează. Eu am nevoie de concurență aprigă, în special pentru Naser, or până acum n-a fost cazul. Eu nu am răbdare, îmi pare rău că nimeni nu are răbdare cu Dinamo!

Și nu mă joc, nu e timp, orice zi, orice detaliu contează. L-am băgat pe Mustoe și cu Botoșaniul, și cu Mediașul, în meciuri importante. Nu se poate spune că nu i-am dat șanse. De fapt, s-a văzut bine, eu am acordat oportunități de a se afirma tuturor și voi mai da. Doar că Dinamo cere altceva, atitudine, luptă, calitate, concurență”, a declarat Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Mircea Rednic nu îl mai vrea pe Jordan Mustoe

Jordan Mustoe aproape de plecarea de la Dinamo după numai 3 meciuri

Jordan Mustoe a jucat în numai 3 meciuri în tricoul lui Dinamo. A intrat mai întâi în partida cu Poli Iași, a fost titular și integralist în meciul cu FC Botoșani, când a fost ridiculizat de Cătălin Golofca la faza golului moldenilor și a fost titular în ultima partidă, înfrângerea contra celor de la Gaz Metan Mediaș. În meciul contra ardelenilor, Mustoe a fost schimbat în minutul 57 de către Rednic.

Astfel, Jordan ar putea avea soarta lui Sean McDermott, cel care a fost dat afară de la Dinamo după prestația din partida cu FC Botoșani, când șansele dinamoviștilor la play-off au devenit nule. Înainte de acest meci, portarul irlandez nu mai primise niciun gol.

  • 150.000 de euro este cota lui Jordan Mustoe, potrivit transfermarkt.de