Life

Jorge are o soție care arată demențial. Ramona a purtat un costum de baie minuscul la plajă – Foto

09.07.2020 | 09:52
Jorge are o sotie care arata demential Ramona a purtat un costum de baie minuscul la plaja  Foto
Jorge. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi și se mândrește atât cu ascensiunea lui profesională, cât și cu familia sa, în special cu soția, Ramona, care se află într-o formă de zile mari.

Tânăra mămică își permite să poarte costume de baie mulate, cu vedere la părțile intime.

Ținuta jucăușă i-a pus în valoare trupul bine lucrat la sală, ori, poate, din antrenamentele cu cei mici prin casă.

ADVERTISEMENT

Jorge are o soție model

Cântărețul este fără doar și poate un om împlinit, deoarece soția lui Ramona, este cea care contribuie la starea lui generală. Artistul se află pe litoral împreună cu toată gașca de copii, cei trei pitici din familia sa, fiica lui din prima căsătorie, fiica ei din prima căsătorie și băiatul pe care îl au împreună.

După zilele în care s-a distrat alături de Vivian Sposub, care este o apropiată de-a casei, Jorge s-a retras în sânul familiei, pe litoral, la bălăceală.

ADVERTISEMENT

” Ce bine arată blonda.”, ” Sunteți o familie minunata și drăguță și frumoasă îmi place îmi place foarte mult poza asta cu voi toți. Vacanță plăcută.”, ” Niște copii superbi, să-ti trăiască. Și voi sunteți frumoși.”,  au scris fanii pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

“Cuburi de gheata” in Trending pe #32 ♥️♥️♥️ Va iubiiiim @karina24seven @ramona_prodea @davidboyofficial . . #cuburidegheata #video #love #family #familie #familygoals

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro) on

Jorge face show oriunde merge, iar acum, la mare, se distrează cu cei dragi, în special cu cei mici, alături de care face castele de nisip, înoată și aleargă pe plajă.

ADVERTISEMENT

” Cuburi de gheata” in Trending pe #32 ♥️♥️♥️ Va iubim.”, a scris Jorge pe Instagram, făcând referire la melodia lansată pe Youtube.

Un cântăreț cu renume

Jorge a devenit cunoscut în 2003, după ce a participat la emisiunea Popstars, de la Pro TV. El a făcut parte din trupa Cocktail, din 2022-2005, alături de Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman, și Teodora Vasu.

ADVERTISEMENT

Jorge a câștigat cel de-al doilea sezon Te cunosc de Undeva, a prezentat România Dansează în 2013.

A participat la Te cunosc de undeva! în primul sezon, fiind și câștigătorul celui de-al doilea sezon,[19][20] iar din 2013, prezintă showul de dans, difuzat pe Antena 1, România dansează. În 2017, Jorge a prezentat emisiunea Super Potriveală, de la Kanal D.

Artistul s-a făcut remarcat atât în calitate de prezentator, cât și de cântăreț. El nu a renunțat niciodată la cariera muzicală și a încercat mereu să rămână în top cu piesele pe care le-a lansat.

Ultimul single este Cuburi de Gheață, care se bucură de popularitate pe Youtube.

ADVERTISEMENT