Life

Jorge, detalii din mariajul cu Ramona Prodea. Cine este gelos în cuplu

Jorge a făcut câteva dezvăluiri neștiute din mariajul cu Ramona Prodea, femeia alături de care are un băiat David, ce a împlinit recent vârsta de 5 ani.
09.04.2022 | 00:24
Jorge detalii din mariajul cu Ramona Prodea Cine este gelos in cuplu
Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu Ramona: ”Avem o relație specială”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a oferit detalii sincere din relația cu frumoasa blondină, pe care a recunoscut recent că a înșelat-o la scurt timp după ce s-au cunoscut. Vedeta a spus acum care este persoana geloasă din cuplul lor.

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu Ramona: ”Avem o relație specială”

Jorge susține că nu este deloc gelos și nici nu a avut vreodată acest sentiment. Artistul este de părere că aceasta intervine atunci când nu există încredere în propria persoană, subliniind că a fost marcat de un episod neplăcut de gelozie.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt și nu am fost niciodată gelos. Treaba asta cu gelozia are legătură cu încrederea ta în tine și cu stima de sine. E aiurea în zilele de azi că nu mai poți să faci sau să primești un compliment.

Imediat oamenii se simt amenințați sau se aprind de gelozie. Chiar am trăit o experiență de genul care m-a marcat. Ea nici atât. Avem deja o relație specială și o conexiune puternică.

ADVERTISEMENT

Plus că noi suntem atât de focusați pe țelurile noastre că nici nu ne pasă de ce vine dinspre exterior. Rămânem în Universul nostru”, a declarat Jorge într-un interviu pentru ciao.ro.

Jorge și Ramona Prodea, certuri minore în familie

Întrebat de la ce pleacă certurile în familie, fostul prezentator de la Masked Singer România a mărturisit că totul este pe fond de foame. Mai exact, blondina se supără mai repede atunci când nu a consumat nimic.

ADVERTISEMENT

„De obicei ne certăm când îi este ei foame. Cam mereu când îi trece ora ei de masă și nu a mâncat. Jur că apare demonul și se manifestă. E rea de foame.

Și prefer să fiu atent la treaba asta ca să nu ne certăm. Eu îi comand ei și ea mie. Rar gătim. Muncim de dimineață până seara și nu mai avem timp să și gătim.

ADVERTISEMENT

Uneori în weekend mai gătim. Eu grătar și ea somon la cuptor”, a mai spus Jorge, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT