Life

Jorge, în depresie. Cântărețul a mărturisit cum a început totul

15.06.2020 | 11:09
Jorge in depresie Cantaretul a marturisit cum a inceput totul
Jorge, în depresie. Cântărețul a mărturisit cum a început totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jorge, pe numele adevărat George Papagheorghe, a făcut mărturisiri șocante despre perioadele grele prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Renumitul artist a povestit că s-a confruntat cu depresia, mai ales după ce a divorțat și fosta soție s-a stabilit cu fiica sa în Statele Unite ale Americii.

Prezentatorul „The Masked Singer România”, show difuzat la Pro TV, a declarat că separarea de fiica sa, Karina, a fost foarte dureroasă, în special pentru că nu a luat în calcul că s-ar putea simți atât de afectat. În plus, cântărețul a mai precizat că cel mai sever episod de depresie l-a ținut un an întreg.

ADVERTISEMENT

„Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina”, a declarat artistul pentru libertatea.ro.

Artistul Jorge, în depresie după ce fiica sa nu i-a mai fost aproape

Cântărețul a subliniat faptul că separarea de prima soție nu l-a afectat foarte tare pentru că a fost decizia lui, însă cel mai mult l-a durut despărțirea de fiica sa, Karina.

ADVERTISEMENT

Depresia s-a accentuat și mai mult când fosta soție a luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii, perioadă în care Jorge nu și-a mai văzut fata. Acesta a fost momentul în care prezentatorul TV a suferit cel mai mult chiar dacă vorbea zilnic cu ea pe videocall.

„Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta.

ADVERTISEMENT

Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia”, a completat Jorge, potrivit sursei menționate mai sus.

Cea mai grea perioadă din viața cântărețului, anul 2014

Cunoscutul artist a mai precizat că în urmă cu mai bine de 6 ani nu se mai regăsea nici măcar pe plan profesional. Anul 2014 a fost unul greu pentru Jorge care se gândea serios să renunțe la muzică.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că își dorea să nu mai știe nimeni nimic de el, având de gând să renunțe la absolut tot. Jorge a precizat că până la jumătatea anului 2015 a avut parte de o „perioadă îngrozitoare”.

Între timp lucrurile s-au aranjat, s-a recăsătorit și are un băiețel. Recent, artistul a postat o imagine în care apare alături de fiica sa mărturisind că s-a întors în țară pentru cel puțin un an. Așadar, Jorge are motive de bucurie pentru că va putea petrece mai mult timp alături de Karina.

View this post on Instagram

Guess who’s back?! 😱😍♥️ @karina24seven

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro) on

 

ADVERTISEMENT
Tags: