ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gigi Becali i-a speriat pe portughezi! Ce a declarat antrenorul lui Sporting despre FCSB!

FCSB o întâlneşte marţi, de la ora 21:45, pe Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii îşi doresc o calificare în grupele celei mai importante competiţii, unde nu au mai...
Autor: Razvan Nicolae | 15.08.2017 | 11:45
Gigi Becali i-a speriat pe portughezi! Ce a declarat antrenorul lui Sporting despre FCSB!

FCSB o întâlneşte marţi, de la ora 21:45, pe Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii îşi doresc o calificare în grupele celei mai importante competiţii, unde nu au mai fost din sezonul 2013-14. Gigi Becali a anunţat o primă record pentru elevii lui Nicolae Dică pentru obţinerea calificării în grupe.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lusitanilor, Jorge Jesus, a declarat a conferinţa de presă de dinaintea meciului că steliştii au o primă uriaşă, cu mult peste ce ar putea să ofere conducerea clubului portughez. Tehnicianul a precizat că totuşi această motivare financiară nu îi va face pe jucătorii lui Nicolae Dică să alerge mai mult în dubla manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.

“Vă pot spune că forţa financiară a celor de la Steaua este superioară celei a lui Sporting. Steaua oferă bani pe care noi nu putem să-i oferim. Însă nu banii o să-i facă pe jucătorii Stelei să alerge”, a declarat Jorge Jesus, antrenorul portughezilor, la conferinţa de presă premergătoare meciului Sporting-FCSB din play-off-ul Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

“Dacă trec de Sporting au în contract 120.000, 100.000. Şi cei care nu au… asta e prima. Chiar dacă nu au în contract vor primi la fel. Cine nu are în contract va fi primi 100.000 prima dacă trec de Sporting”, a declarat Gigi Becali la finalul meciului dintre Steaua şi Astra 1-1, ultima partidă a steliştilor înainte de întâlnirea cu Sporting.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!