ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Jesus, arogant sau realist? “Nu avem istoria lor, dar ne calificăm!”

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting Lisabona, a prefaţat duelul cu FC Steaua Bucureşti, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, după rezultatul de egalitate din Portugalia, 0-0....
Autor: Mirela Apostol | 23.08.2017 | 00:05
Jesus, arogant sau realist?

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting Lisabona, a prefaţat duelul cu FC Steaua Bucureşti, din returul play-off-ului Ligii Campionilor, după rezultatul de egalitate din Portugalia, 0-0.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Sporting a explicat de ce crede că echipa sa va merge în grupele UCL, în detrimentul celor de la FCSB:

ADVERTISEMENT

Jorge Jesus Steaua-Sporting. “E organizată!”

“Steaua are jucători de calitate, în special în ofensivă. Budescu e un jucător important la fazele fixe şi cred că va juca, pentru că am văzut că a intrat la meciul trecut. “Tânărul” Teixeira, pe care îl ştiu de la 16 ani, gândeşte foarte bine jocul. Steaua e foarte bine organizată ca echipă.

Din experienţă, simţim că vom avea un meci dificil. Vom fi presaţi, dar nu este o problemă, ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting are toate calităţile să treacă de această fază eliminatorie, fără a lua din meritele Stelei. Îi ştim cu toţii istoria. Eu îmi aduc aminte foarte bine de multe momente din istoria acestui club. Au o istorie pe care noi nu o avem, însă suntem pregătiţi şi vrem să ne calificăm”, a spus Jesus la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Jorge Jesus Steaua-Sporting. “Am dubii!”

Jesus a vorbit şi despre echipa cu care are de gând să joace miercuri, precum şi despre indisponibili:

“Pe lângă Mathieu, mai sunt jucători în privinţa cărora încă am dubii după ultimele meciuri. Vor fi cu siguranţă schimbri în echipă, dar mă voi decide până la ora jocului. Bruno Fernandes face parte dintr-o echipă de calitate. Dar în Portugalia e o situaţie diferită. Nu suntem ca Steaua, care şi-a permis în meciul de campionat să odihnească jucători. E foarte important, a jucat titular cu Guimaraes, aşa cum o poate face şi cu Steaua, apoi şi cu Estoril. Pentru mine, e important să decid la momentul potrivit care jucător e în cea mai bună formă fizică”, a spus Jesus.

ADVERTISEMENT

Portughezul a vorbit şi despre semnificaţia calificării în grupe pentru Sporting:

“Pentru noi, Liga Campionilor este foarte importantă din toate punctele de vedere, nu doar financiar. Să fii acolo e mare lucru. Eu am disputat două finale de Europa League, e foarte important să fii acolo. E diferit să joci marţea sau miercurea decât să o faci sâmbătă. Se valorizează altfel jucătorii după participarea în UCL. În plus, vrem să aducem şi puncte Portugaliei, pentru că noi am avut de suferit din acest punct de vedere. Un traseu lung cu mai multe echipe ar aduce mai multă valoarea întregii ţări”, a spus Jorge Jesus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!