ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Jorge Jesus ştie ce trupă bună are: “Nu m-am îndoit niciodată de calificare”

Antrenorul formaţiei Sporting Lisabona era extrem de mulţumit după meci, şi de calificare, dar mai ales de jocul formaţiei pe care o pregăteşte. Jorge Jesus a afirmat că niciun moment nu a...
Autor: George Heisu | 24.08.2017 | 00:48
Jorge Jesus ştie ce trupă bună are:

Antrenorul formaţiei Sporting Lisabona era extrem de mulţumit după meci, şi de calificare, dar mai ales de jocul formaţiei pe care o pregăteşte. Jorge Jesus a afirmat că niciun moment nu a crezut că echipa sa nu se va califica în faţa grupelor, deoarece ştie valoarea acesteia. “După acel 0-0 din tur, ne ştiam valoarea şi eram convins că ne vom califica. Sigur, nu m-am gândit că putem bate cu 5-1, dar eram siguri că vom trece mai departe”, a spus tehnicianul lusitan.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că, faptul că Sporting a înscris prima a fost decisiv în privinţa calificării. “Noi am marcat primii şi i-am obligat pe adversari să-şi schimbe planul tactic. Spre deosebire de partida de la Lisabona, astăzi am avut mai multe spaţii şi am putut să ieşim mai des pe contraatac. Asta s-a văzut mai mult după pauză, când scorul a luat proporţii”, a declarat Jorge Jesus.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real. Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

ADVERTISEMENT

Jorge Jesus FCSB-Sporting. “Steaua are un public inimos”

Antrenorul oaspeţilor a apreciat publicul de la Bucureşti. “Felicit Steaua, a avut un public foarte inimos, care a aplaudat jucătorii, ceea ce în Portugalia nu se prea întâmplă. Meciul a fost greu, pentru că Steaua are o echipă bună, dar am intrat în grupe şi ne-am atins obiectivul. Ne-a fost mai uşor după golul de 2-1”, a mai afirmat antrenorul lusitan.

În final, Jorge Jesus a lăudat şi câţiva fotbalişti ai FCSB. “Alibec e un jucător foarte bun, Teixeira şi Budescu la fel, mai ales la lovituri libere, dar n-au avut puterea de a câştigat un astfel de joc eliminatoriu”, a spus tehnicianul pentru Dolce Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!