Life

Jorge, momente tensionate în relația cu Ramona Prodea. A recunoscut că a înșelat-o

Jorge a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent alături de Ramona Prodea. Artistul a mărturisit că i-a fost infidel frumoasei blondine.
01.04.2022 | 08:52
Jorge momente tensionate in relatia cu Ramona Prodea A recunoscut ca a inselato
Jorge, infidel în relația cu Ramona Prodea. Cântărețul a recunoscut că a călcat strâmb. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul, pe numele său George Papagheorghe, a dezvăluit momentele tensionate care s-au petrecut între el și actuala soție. Fostul prezentator de la Masked Singer România a recunoscut că a călcat strâmb la început.

Jorge, infidel în relația cu Ramona Prodea. Cântărețul a recunoscut că a călcat strâmb

Jorge a fost infidel în relația cu Ramona Prodea, care e de profesie manager. Cântărețul și actuala parteneră de viață au avut o legătură tumultoasă înainte de a ajunge la altar, presărată cu foarte multe despărțiri și împăcări.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta de la Pro TV a fost prins în clipa în care a călcat strâmb, mărturisind că i-a luat foarte mult să o împace pe blondina alături de care în prezent formează o familie și cu care are un băiat pe nume David.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia.

ADVERTISEMENT

Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge în matinalul de la Pro FM, notează cancan.ro.

Jorge nu are o soție geloasă. Ce a declarat Ramona Prodea

Pe de cealaltă parte, Ramona Prodea a declarat că are foarte mare încredere în artistul cu care este căsătorită din anul 2013. Blondina nu este geloasă, motiv pentru care nu verifică niciodată telefonul soțului.

ADVERTISEMENT

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează.

Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”, a explicat soția lui Jorge, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este la al doilea mariaj, după ce în trecut a fost căsătorit cu Alina Laufer alături de care are o fată, Karina. Blondina a fost, de asemenea, căsătorită, și are o fată în vârstă de 20 ani, Ilinca.

ADVERTISEMENT