Life

Jorge, petrecere surpriză de ziua fiului. Micuțul abia a fost externat din spital

Jorge a organizat o petrecere surpriză de ziua fiului său, chiar după ce acesta a ieșit din spital. David a fost internat câteva zile după ce a luat o bacterie.
29.03.2022 | 14:19
Jorge petrecere surpriza de ziua fiului Micutul abia a fost externat din spital
ADVERTISEMENT

Jorge s-a bucurat mai mult ca niciodată pentru ziua de naștere a fiului său, mai ales că David s-a însănătoșit, după ce a fost internat și în spital din cauza unei bacterii.

Jorge, petrecere surpriză pentru David. Ce probleme de sănătate a avut fiul lui Jorge

Astfel, cântărețul a afirmat că este foarte fericit că băiețelul lui este acum bine, după ce, pe data de 26 martie, el a ajuns la spital cu febră și tuse.

ADVERTISEMENT

„De la bal la spital” a scris cântărețul pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe fotografii de la petrecerea pe care i-a organizat-o băiatului său.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Jorge a spus că fiul lui îi face lumea mai bună.

ADVERTISEMENT

”De la spital la bal! Azi simt recunoștință mai mult că niciodată. Ieri veneam cu David de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți mulți ani fericiți David! You rock my world. 5ani”, a scris Jorge pe rețelele de socializare.

Jorge si sotia
Jorge, petrecere surpriză de ziua fiului. Micuțul abia a fost externat din spital. Foto: Instagram

Fiul lui Jorge, în spital. Ce a pățit David

David a trecut prin clipe grele, la fel și părinții lui, după ce a început să se simtă rău. După febră și tuse, Jorge și soția lui au decis că este momentul să meargă cu cel mic la spital.

ADVERTISEMENT

Soția lui a stat cu el în spital, dar David s-a însănătoșit până la ziua lui, motiv de fericire atât pentru el, cât și pentru artist și partenera lui de viață.

”A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

ADVERTISEMENT

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros”, a declarat Jorge pentru Click!.

ADVERTISEMENT