Life

Jorge, uitat de soție după Survivor România? Cine l-a îngrijit după accidentarea cumplită

Cine este persoana care l-a îngrijit pe Jorge după operație? Artistul s-a accidentat cumplit în timp ce era la Survivor România.
14.03.2023 | 16:41
Jorge uitat de sotie dupa Survivor Romania Cine la ingrijit dupa accidentarea cumplita
Cine l-a îngrijit pe Jorge după accidentarea de la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge a suferit o accidentare cumplită în timp ce se afla la Survivor România. Artistul a fost nevoit să părăsească de urgență competiția de la Pro TV, pentru a primi îngrijirile medicale potrivite. Fostul Faimos a trecut și printr-o operație la genunchi, dar nu soția e cea care l-a îngrijit la ieșirea din spital.

Cine l-a îngrijit pe Jorge după ce s-a accidentat grav la Survivor România. Nu a fost soția lui

Jorge se afla pe lista concurenților favoriți de la Survivor România, dar o accidentare cumplită l-a scos brusc din concurs. Fostul Faimos a căzut pe teren, în timpul meciului, și s-a lovit atât de tare la genunchi încât a fost trimis acasă. 

ADVERTISEMENT

Ajuns în țară, Jorge s-a programat pentru operație, dar mai întâi a fost cu familia în vacanță, în Dubai. Decizia nu a fost tocmai de bun augur pentru fostul concurent de la Survivor, deoarece i-a afectat și mai mult sănătatea.

„Au trecut două săptămâni de la operație. Mai încă trei în care nu am voie calc, din cauza cartilajului. Acolo când a intrat (n.r. medicul în timpul operației), a găsit și cartilajul zdrobit. Asta din cauză că după ce m-am accidentat nu m-am dus direct la spital.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dat seama că n-am voie să calc în el. Trei ancore din alea mi-a pus la menisc, mi l-a cusut. Ceea ce a fost scopul meu principal. În timp (n.r. dacă îți scoți meniscul) faci artroză sigur”, a declarat Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Când m-am întors din spital, mama a avut grijă de mine”

De altfel, deși are o relație bună cu soția lui, iar aceasta nu reușea să doarmă nopțile când îl știa la Survivor România, nu Ramona Prodea l-a îngrijit pe Jorge după accidentare. Artistul a dezvăluit că, atunci când a ieșit din spital, mama sa l-a „dădăcit”.

ADVERTISEMENT

„Am avut o stare de spirit foarte tare. Mama mea, să-i dea Dumnezeu sănătate, a fost infirmiera șefă la mine acasă. Mama, te iubesc! Mulțumesc mult pentru tot ajutorul! Când m-am întors din spital, mama a avut grijă de mine.

Cum te îngrijește mama, nu te îngrijește nimeni. Cât a așteptat ea 20 de ani, de când am plecat eu din Constanța, să mă dădăcească. Nu aveam unde să fug, că eram pe canapea. Și a profitat la maxim”, a explicat Jorge, fostul Faimos de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Jorge speră să-și revină cât mai repede după accidentarea de la Survivor România

Acum, Jorge lasă timpul și medicii să-și facă treabă, dar nu se lasă complet în voia sorții. Fostul Faimos vrea să se recupereze cât mai repede după accidentarea de la Survivor România. Prin urmare, a început deja să facă exerciții.

„Din prima zi după operație, am început de trei ori pe zi să fac sport. Dimineața la prânz și seara câte 30 de minute. Nu vrei să știi, îmi ia câte șase ore pe zi să fac sport ca să-mi întăresc musculatura.

Eu sper ca după cele cinci săptămâni săptămâni să încep să merg cât mai bine. Urc câte două trepte, n-am cum să nu-mi revin”, a spus fostul concurent de la Survivor România.

ADVERTISEMENT