Fotbal international

Jorginho a comis-o în Chelsea – Arsenal ca Bănel Nicoliță pe Bernabeu! Gafă uluitoare a mijlocașului finalistei UCL. Video

13.05.2021 | 00:33
Jorginho a comiso in Chelsea  Arsenal ca Banel Nicolita pe Bernabeu Gafa uluitoare a mijlocasului finalistei UCL Video
ADVERTISEMENT

Arsenal a deschis scorul cu Chelsea după o gafă de începător a brazilianului naturalizat italian, Jorginho și o paradă senzațională a portarului Kepa.

Jorginho, gafă de cascadorii râsului în Chelsea – Arsenal 0-1

În minutul 16 al înfruntării de pe Stamford Bridge, Jorginho a trimis o pasă neglijentă către propriul portar, care a trebuit să se întindă serios pentru a evita un autogol.

ADVERTISEMENT

Kepa a reușit să respingă de pe linia porții balonul, dar numai până în picioarele lui Aubameyang care a pasat pentru Smith Rowe, acesta din urmă îndeplinind o simplă formalitate.

Jorginho e fan Hagi. Îi lipsește doar finețea românului

Mijlocașul lui Chelsea s-a născut în Brazilia, la Imbituba, dar la nivel internațional a ales să reprezinte Italia, țara de adopție, unde a evoluat la Hellas Verona și Napoli.

ADVERTISEMENT

În 2014 era achiziționat de Napoli de unde s-a transferat la Chelsea. Internaționalul italian a mărturisit că în copilărie era comparat cu Gică Hagi.

”Să nu râdeți, dar în copilărie prietenii îmi spuneau Haginho. Vorbeam numai despre el, încercam să lovesc mingea ca el”, a povestit Jorginho, într-un interviu pentru site-ul oficial al napolitanilor.

ADVERTISEMENT

Cu Napoli, Jorginho a cucerit o Cupă și o Supercupă a Italiei și și-a completat palmaresul cu trofeul UEFA Europa League cucerit cu Chelsea, în 2018, după o finală chiar împotriva ”tunarilor” de la Arsenal.

Bănel Nicoliță nu a ”ratat” execuția pe Santiago Bernabeu

Gafa lui Jorginho putea să aibă aceeași finalitate precum execuția lui Bănel Nicoliță, din meciul pierdut de Steaua, 0-1, cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce și-a dat autogol, Bănel s-a prăbușit pe gazon, însă a fost consolat de rapid de David Beckham și Raul, cele mai mari vedete din fotbal la acea vreme.

De-a lungul anilor și alte vedete au comis-o precum Bănel Nicoliță. În 2018 Luiz Gustavo de la Marseille și-a înscris un autogol de poveste.

Era minutul 16 al partidei dintre Frankfurt și Marseille, când Luiz Gustavo nu s-a mai uitat să vadă unde se afla portarul Pele și a pasat. Mingea s-a dus în plasă cu tot efortul goalkeeperului francez.

ADVERTISEMENT