Fotbal international

Joris Gnagnon, fratele “Bizonului”, adversarul CFR-ului în meciul cu Rennes: “Îl voi suna pe Harlem! Urmăresc campionatul din România”

24.10.2019 | 01:03
Joris Gnagnon fratele Bizonului adversarul CFRului in meciul cu Rennes Il voi suna pe Harlem Urmaresc campionatul din Romania
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în Franța, cu Rennes, următorul meci din grupele Europa League. În lotul formației antrenate de Julie Stephan se află și Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere. Înaintea partidei programată joi de la ora 22:00, fundaș central francez a dezvăluit că știe situația fotbalului românesc, urmărind meciuri jucate de FCSB, dar că, totuși, îl va suna pe “Bizon” pentru a se interesa mai în detaliu despre formația lui Dan Petrescu.

CFR Cluj îl va întâlni în Europa League pe fratele lui Harlem Gnohere, care joacă la Rennes

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, se află în lotul celor de la Rennes, următoarea adversară a CFR-ului în grupele Europa League. Înaintea jocului din Franța, Gnagnon a declarat că știe multe lucruri despre Casa Pariurilor Liga 1, urmărind meciurile fratelui său. Fundașul central de 22 de ani dezvăluie că a rămas surprins plăcut de calitatea fotbalului din România, și că-i va da un telefon “Bizonului” pentru a afla mai multe lucruri despre CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are o echipă puternică, agresivă, cred că va câștiga echipa care va fi mai determinată. E adevărat că traversăm o perioadă grea, n-am mai bătut din august, însă vom lupta toți pentru echipă și pentru antrenorul nostru. Îl voi suna și pe Harlem să-l întreb de CFR. Vorbim foarte des și cunosc cât de cât campionatul românesc pentru că mă uit la meciurile lui. Mi se pare un fotbal bun, în viteză“, a declarat Joris Gnagnon pentru Digisport

Joris Gnagnon a fost transferat de Sevilla pentru 13 milioane de euro. Sursă Foto: Twitter
Joris Gnagnon a fost transferat de Sevilla pentru 13 milioane de euro. Sursă Foto: Twitter

Joris Gnagnon e împrumutat de la Sevilla

Joris Gnagnon este cu nouă ani mai mic decât Harlem Gnohere și joacă fundaș central, spre deosebire de fratele său, cel mai bun marcator al celor de la FCSB în ultimele două sezoane. Gnagnon aparține de FC Sevilla, care l-a achiziționat de la Rennes în vara lui 2018 în schimbul a 13 milioane de euro. După un sezon în La Liga, formația din Andaluzia l-a împrumutat pe Gnagnon înapoi la Rennes.

ADVERTISEMENT

Rennes – CFR Cluj se joacă joi seară de la ora 22:00 și poate fi urmărit în format Live Video pe FANATIK.ro.  După primele două etape din grupă, campioana României este pe locul doi, cu trei puncte, în timp ce francezii sunt ultimii, cu un singur punct.

  • 22 de ani are Joris Gnagnon
  • 13 milioane de euro a plătit Sevilla pentru fratele lui Harlem Gnohere
ADVERTISEMENT