Fotbal international

Joris Gnagnon, fratele lui Gnohere, a accidentat un fotbalist de la Liverpool și a fost trimis de Sevilla înapoi la Rennes. Povestea adversarului CFR-ului. VIDEO

24.10.2019 | 18:33
Joris Gnagnon fratele lui Gnohere a accidentat un fotbalist de la Liverpool si a fost trimis de Sevilla inapoi la Rennes Povestea adversarului CFRului VIDEO
ADVERTISEMENT

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, este un personaj controversat la Sevilla, formație care îl cumpăra în urmă cu un an de la Rennes pentru 13.000.000 de euro. Șefii clubului andaluz au fost foarte supărați pe el, după ce l-a accidentat în vară pe un puști de la Liverpool, în timpul unui amical care nu avea nicio miză pentru nimeni și au decis să-l trimită înapoi la Rennes, sub formă de împrumut pentru un an.

Joris Gnagnon, fratele lui Gnohere, a produs un scandal monstru în vară

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, a produs un scandal monstru în vară la un amical disputat între Sevilla, formație de care aparține și Liverpool (2-1). Din nefericire pentru el, a avut o intrare de-a dreptul „criminală” asupra lui Yasser Larouci, un puști de doar 18 ani al „cormoranilor”, motiv pentru care clubul andaluz l-a trimis înapoi la Rennes, echipa de unde l-a cumpărat, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Gnagnon și-a cerut scuze imediat după amical, însă cuvintele nu l-au ajutat să fie păstrat în lotul Sevillei: „Vreau să-mi cer scuze public celor de la Liverpool, jucătorului, familiei acestuia și fanilor. A fost un act odios din partea mea, iar așa ceva nu are ce căuta pe terenul de fotbal. Toate rugăciunile mele se îndreaptă către jucător și familia sa”.

  • 22 de ani a împlinit Joris Gnagnon pe 13 ianuarie

La doar 21 de ani Sevilla a plătit o sumă mare pe el

La doar 21 de ani, Joris Gnagnon a fost transferat pe o sumă imensă de Sevilla și anume pe 13.000.000 de euro. Pentru andaluzi, Gnagnon a jucat doar 16 meciuri, în care nu a reușit să impresioneze, cel puțin nu la fel de mult cum o făcea pe vremea când evolua în tricoul lui Rennes.  Între timp, fratele lui Gnoehere s-a reintegrat la fosta sa echipă și a jucat deja în 7 meciuri pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

„CFR Cluj are o echipă puternică, agresivă, cred că va câștiga echipa care va fi mai determinată. E adevărat că traversăm o perioadă grea, n-am mai bătut din august, însă vom lupta toți pentru echipă și pentru antrenorul nostru. Îl voi suna și pe Harlem să-l întreb de CFR. Vorbim foarte des și cunosc cât de cât campionatul românesc pentru că mă uit la meciurile lui. Mi se pare un fotbal bun, în viteză”, a declarat Joris Gnagnon pentru digisport.ro.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Joris Gnagnon, conform transfermarkt.com
  • 3 selecții are Joris Gnagnon în naționala U21 a Franței
ADVERTISEMENT