Fotbal international

Jose Antonio Reyes a fost implicat într-un scandal pentru că își făcea selfie-uri la volan și nu purta centura de siguranță!

01.06.2019 | 14:59
Jose Antonio Reyes a fost implicat intrun scandal pentru ca isi facea selfieuri la volan si nu purta centura de siguranta

O nouă drama a lovit fotbalul spaniol. Fostul jucător al celor de la FC Sevilla și Real Madrid a murit în urma unui accident rutier. În trecut, Jose Antonio Reyes a fost implicat într-un scandal pentru că își făcea selfie-uri la volan și nu purta centura de siguranță! Fotbalistul a fost criticat de fanii săi pentru atitudinea pe care o avea atunci când conducea bolizii din propriul garaj.

Jose Antonio Reyes a fost implicat într-un scandal pentru că își făcea selfie-uri la volan și nu purta centura de siguranță: “Descreieratule!”

Fotbalul spaniol este în doliu după ce Jose Antonio Reyes, un nume important al ultimului deceniu, a decedat la numai 35 de ani, în urma unui accident rutier teribil. Drama este cu atât mai mare cu cât Reyes fusese atenționat în trecut că modul în care conduce este unul extrem de periculos. Fanii săi au tras un semnal de alarmă în privința acestui fapt, dar jucătorul se pare că nu a ținut cont de acest aspect.

Fostul fotbalist de la Sevilla era un mare iubitor al mașinilor de lux, în care caii putere își făceau lejer de cap. De regulă, Reyes adora să își facă selfie-uri la volan, chiar dacă se expunea unui risc enorm. Așa s-a întâmplat și în 2015, când jucătorul a postat pe o rețea de socializare o imagine cu el la volan, fără centură de siguranță și cu privirea spre telefon și nu spre drum! Reacțiile fanilor au fost cât se poate de vehemente: “Descreieratule!” sau “Iresponsabilule!”, au scris furioși aceștia. Câțiva dintre ei au semnalat imaginea autorităților rutiere din Spania. Din păcate, timpul a dovedit că Reyes ar fi trebuit să țină cont de sfatul acestora.

Jose Antonio Reyes Instagram
Jose Antonio Reyes a stârnit un imens scandal pentru că nu respecta regulile minime atunci când se afla la volan. Sursa foto: Instagram.com

Nu a avut nicio șansă: mașina a luat foc!

Vestea morții lui Jose Antonio Reyes a șocat o lume întreagă. Accidentul s-a petrecut la orele 11.40, când fotbalistul circula pe autostrada A.376, dintre Sevilla și Utrera. Automobilul a ieșit de pe drum și a luat foc, iar jucătorul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Martori la incident au sunat urgent la 112, dar medicii sosiți la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viața jucătorului. În urma acestui dezastru rutier, și-a pierdut viața și un nepot al lui Jose Antonio Reyes.

Tags: