Fotbal intern

Jose Maqueda așteaptă să rezilieze Conceicao. Unde a fost surprins spaniolul. Foto

03.09.2018 | 11:39
Jose Maqueda asteapta sa rezilieze Conceicao Unde a fost surprins spaniolul Foto

Jose Maqueda așteaptă să rezilieze Conceicao. Tehnicianul spaniol a fost surprins în această dimineață la Grand Hotel acolo unde așteaptă un semn de la oficialii echipei CFR Cluj să meargă să semneze oficial angajamentul cu campioana României.

Oficialii formației CFR Cluj vor rezilia în această zi contractul cu Antonio Conceicao după ce campionii au fost eliminați de Dundelange și au mâncat bătaie în ultima etapă din campionat cu Viitorul Constanța, scor 1-2. Astfel, tehnicianul portughez va fi înlocuit cu antrenorul Jose Maqueda.

Jose Maqueda așteaptă să rezilieze Conceicao. Unde a fost surprins spaniolul.

Tehnicianul spaniol se află deja în Cluj, iar în această dimineață a fost surprins de către FANATIK.RO la Grand Hotel. Acolo acesta butona de zor telefonul și așteaptă un semn de la oficialii campionilor pentru a se duce la club să semneze contractul cu echipa din Gruia. Însă acest lucru se va întâmpla doar după ce Antonio Conceicao își va rezilia angjamentul.

După partida pierdută cu CFR Cluj, Antonio Conceicao a mărturisit că nu se gândește la demitere deoarece el este venit la echipă de nici măcar de o lună. “85 de minute am controlat jocul, dar în ultimele minute au apărut câteva situații neprevăzute, acesta este fotbalul. Nu pot să vă răspund, eu sunt în continuare antrenorul CFR-ului, vom continua să muncim împreună. Am văzut și eu câteva speculații. Eu nu m-am gândit la demitere, vă rog să-i întrebați despre asta pe cei care au scris asemenea lucruri.

În câteva momente de instabilitate emoțională am primit acel gol superb. Am tot spus de când am venit la CFR: noi nu am avut o săptămână normală de antrenament, nu am avut timp de pregătire normală cu acest program cu jocuri din trei în trei zile. Este dificil pentru un antrenor care vine după startul sezonului, eu am încercat tot posibilul, însă acesta este adevărul, am avut acea formă bună, apoi am căzut. Eu am făcut până acum tot ce am putut. Sunt la echipă de aproximativ o lună. Însă este mult de muncă dacă vrem să obținem din nou torfee“, a declarat portughezul la conferința de presă.

Jose Maqueda așteaptă să plece Conceicao.

Însă cu toate acestea șefii echipei din Gruia nu mai doresc să colaboreze cu Conceicao, iar Jose Maqueda așteaptă în următoarele ore ca portughezul să plece de la echipă pentru a putea să preia el oficial formația lui Neluțu Varga.

În cariera sa de antrenor principal Jose Maqueda nu a pregătit până acum nici o echipă de top de prin Europa. El a activat mai mult în fotbalul de la arabi formații precum Al Shoalah, Al Fateh, Al Masry, Al Ittihad. Tehncianul spaniol a fost prezent sâmbătă duminică seară în Gruia la meciul CFR Cluj- Viitorul Constanța, scor 1-2, pentru a își face o idee despre jocul fotbaliștiilor pe care o să îi antreneze din această seară. Însă este de urmărit cât va rezista și el pe banca tehnică a ardelenilor, ținând cont că primul antrenor din acest sezon, Edi Iordănescu a prins doar 3 meciuri, iar Conceicao a stat o lună.

Citește și:  Cum arată gazonul de la Ploieşti înainte de România-Muntenegru! Foto+Video

Citește și  Mirel Rădoi a condus primul antrenament la naţionala U21. Foto