ADVERTISEMENT
Poza zilei la CM2018 / Albacher

Jose Maria Gimenez, în lacrimi la finalul partidei Uruguay-Franţa din sferturile CM 2018

Autor: Eduard Nicolae Popa | 06.07.2018 | 19:19
Jose Maria Gimenez, în lacrimi după meciul Uruguay-Franţa

Franţa a învins Uruguay, cu scorul de 2-0, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia – CM 2018. Imaginea zilei a oferit-o fundaşul uruguayan, Jose Maria Gimenez.

ADVERTISEMENT

La scorul de 2-0, în minutul 89, la o lovitură liberă executată de Griezmann, camerele au fost îndreptate către cei din zidul sud-americanilor. Unul dintre componenţii zidului era fundaşul lui Atletico Madrid, Jose Maria Gimenez, care a fost surprins în lacrimi.

Reacţia lui Gimenez a făcut furori pe twitter.

“Jose Gimenez plânge ca un copil. Asta arată că încă mai există pasiune în fotbaliştii din zilele noastre”

ADVERTISEMENT

“Jose Gimenez a plâns în timpul meciului pentru că ştia că naţionala Uruguay va fi eliminată de la Mondial. Spuneţi-mi că fotbalul este doar un joc”

Uruguay şi Jose Gimenez, eliminaţi de “uruguayanul” Griezmann

Jose Maria Griezmann şi colegul său din apărare, căpitanul Uruguayului Diego Godin, au fost eliminaţi de Antoine Griezmann, coechipier cu cei doi fundaşi uruguayeni la Atletico Madrid. Cei trei au o relaţie excelentă de prietenie, motiv pentru care vedeta Franţei nici nu s-a bucurat la golul marcat în duelul direct. De altfel, Griezmann a şi declarat cămă simt ca şi când aş fi uruguayan. Este a doua mea ţară şi sunt foarte mândru de această afinitate. Îmi face o deosebită plăcere”.

ADVERTISEMENT

Franţa urmează acum să întâlnească în finala Campionatului Mondial cu câştigătoarea dintre Brazilia şi Belgia. Partida se joacă de la ora 21:00 şi va fi transmisă în format Live video pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!