Fotbal intern

Jose Melero Marin, prima reacție în cazul Dinamo: ”Cine pretinde asta este o canalie meschină”

30.12.2020 | 14:57
Jose Melero Marin prima reactie in cazul Dinamo Cine pretinde asta este o canalie meschina
ADVERTISEMENT

Spaniolul Juan Jose Melero Marin, omul considerat la început personajul cheie în preluarea de către oamenii de afaceri iberici clubul Dinamo București, a oferit prima reacție după ce a fost acuzat că s-a retras după ce și-a luat comisioanele.

În urmă cu o lună, FANATIK a dezvăluit unde a picat tot proiectul pe care-l gândeau împreună investitorii spanioli și tehncianul Cosmin Contra și ce implicare a avut Melero.

ADVERTISEMENT

Apoi, fostul director sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu, a confirmat informațiile și a spus că antrenorul Cosmin Contra a fost trădat de Melero Marin în proiectul desfășurat în Ștefan cel Mare.

Prima reacție a lui Jose Melero Marin după plecarea de la Dinamo

”Din păcate, Contra a fost trădat de personajul principal, domnul Melero, care a dispărut la doar câteva săptămâni după ce s-a semnat această vânzare, bineînțeles după ce toate comisioanele din transferuri s-au dus către firma sa din Spania”, declara la începutul lunii decembrie Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Contactat de gsp.ro pe Whatsapp, Juan Jose Melero Marin a oferit prima reacție cu privire la comisioanele încasate în cazul vânzării clubului Dinamo. ”Cine pretinde asta este o canalie meschină! Niciodată în viața mea nu am încasat vreun euro de la Dinamo sau de la vreo persoană asociată cu acest club. Nu mai am nimic altceva de spus”, a afirmat spaniolul.

În vârstă de 72 de ani, Melero Marin a vorbit și despre tot ce se întâmplă din vară încoace la Dinamo, însă la finalul discuției le-a cerut reporterilor să nu publice conversația.

ADVERTISEMENT

Ultimul episod din telenovela spaniolă de la Dinamo s-a petrecut chiar marți, 29 decembrie. În contul clubului au intrat bani de la sponsorul principal, Unibet, iar președintele CA, Constantin Eftimescu, a vrut să-i scoată pentru a mai plăti din restanțele angajaților, însă la bancă a constatat că nu mai poate face nicio operațiune, deci nicio plată, semnătura sa fiind blocată.

Deian Sorescu l-a atacat într-un interviu pentru FANATIK pe finanțatorul Pablo Cortacero, despre care spune că îi minte continuu pe jucători de patru luni și că a pierdut controlul din cauza promisiunilor neonorate. Mijlocașul dinamovist susține că, în locul spaniolului, i-ar fi fost rușine să se prezinte la ședința AGA și să dea ochii cu oamenii pe care îi păcălește non-stop.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir spune că la echipa din Ștefan cel Mare va veni apocalipsa. Fostul președinte al Ligii zice că dacă spaniolii nu vor aduce banii promiși, nu va veni nimeni să investească, iar echipa va ajunge în Liga a patra.

ADVERTISEMENT