Sport

Jose Mourinho a devenit „manager de autocolante”! Parteneriat inedit pentru „The Special One”. Video

Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, a semnat un contract de parteneriat cu cei de la Topps, compania care, începând din 2024, va produce abțibildurile pentru Campionatele Europene.
06.04.2022 | 20:42
Jose Mourinho a devenit manager de autocolante Parteneriat inedit pentru The Special One Video
Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, a semnat un contract de parteneriat cu cei de la Topps, compania care, începând din 2024, va produce abțibildurile pentru Campionatele Europene
ADVERTISEMENT

Compania americană Topps a bătut palma cu UEFA, astfel că începând cu EURO 2024 va produce abțibildurile pentru Campionatele Europene. Până acum, abțibildurile erau produse de italienii de la Panini.

Jose Mourinho a devenit „manager de autocolante”

Jose Mourinho a semnat un parteneriat cu Topps și, potrivit goal.com, a devenit, astfel, ambasadorul companiei americane, dar și „manager de autocolante”.

ADVERTISEMENT

„Acest parteneriat e mai mult decât special pentru noi. De aceea, am ales pe nimeni altul decât pe The «Special One», Jose Mourinho. O adevărată legendă și unul dintre cele mai mari nume din fotbalul european”, a declarat Patrick Rausch, șeful de marketing de la Topps.

Parteneriatul dintre „The Special One” și Topps a fost oficializat printr-un spot amuzant.

Jose Mourinho este în formă și la conferințele de presă

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sampdoria, câștigată de AS Roma cu 1-0, Mourinho a făcut un gest ironic față de jurnaliștii prezenți. În momentul în care a fost întrebat despre situația lui Nicolo Zaniolo, care a fost doar rezervă în derby-ul cu Lazio, „The Special One” a scos un bilet pe care scria: „A doua întrebare va fi despre Zaniolo”.

ADVERTISEMENT

„Zaniolo nu s-a antrenat cu noi pentru că s-a întors de la națională cu o problemă medicală și a fost primul care a spus că nu este disponibil.

Acesta este adevărul, nu am altceva de spus. Tu ești obsedat să faci un caz din asta, dar nu e niciun caz.

ADVERTISEMENT

Împotriva Lazio am adoptat o altă strategie și am câștigat. Nu te-am auzit niciodată întrebându-l pe Allegri de ce nu joacă Bernardeschi sau pe Inzaghi de ce îl ține rezervă pe Dzeko”, a spus Jose Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.

Jose Mourinho a fost adus pe banca celor de la AS Roma în vara anului trecut. În prezent, formația din capitala Italiei se află pe locul 5 din Serie A, cu 54 de puncte obținute după 31 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT