Premier League

Jose Mourinho a fost DAT AFARĂ de Manchester United! Anunţul oficial al clubului

18.12.2018 | 12:06
Jose Mourinho a fost DAT AFARA de Manchester United Anuntul oficial al clubului
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a fost dat afară de la Manchester United. Clubul a anunţat că antrenorul portughez va fi înlocuit de un interimar până când va fi adus un nou manager la club. Antrenorul portughez a preluat United din anul 2016.

“Diavolii” au emis un comunicat de presă prin care oficializează despărţirea de antrenorul portughez după înfrângerea, scor 1-3, cu Liverpool: “Manchester United anunţă că Jose Mourinho nu mai este antrenorul echipei, decizia fiind cu efect imediat. Clubul îi mulţumeşte pentru tot ce a făcut pentru Manchester în mandatul său şi îi doreşte mult succes pe viitor. Un antrenor interimar va fi anunţat până la finalul acestui sezon, în timp ce clubul va începe un proces de recrutare pentru un nou manager, full-time”

ADVERTISEMENT
Jose Mourinho a fost DAT AFARĂ de Manchester United! Anunţul oficial al clubului
Comunicatul lui Manchester United

Jose Mourinho, dat afară de Manchester United! Conflict total cu Pogba

Jose Mourinho a preluat Manchester United pe data de 27 mai 2016. El a preluat clubul de la olandezul Louis Van Gaal. În mandatul său la “diavoli”, Mourinho a reuşit să câştige trei trofee: Cupa Ligii în sezonul 2016-2017, Supercupa Angliei în 2016 şi Europa League, în anul 2017. Mourinho a calificat Manchester United în primăvara europeană din Champions League, după ce a terminat pe locul doi într-o grupă cu Juventus, Valencia şi Young Boys Berna.

Jose Mourinho a fost DAT AFARĂ de Manchester United! Anunţul oficial al clubului
Jose Mourinho şi Paul Pogba

În schimb, în campionat, Manchester United are un sezon dezastruos, fiind pe locul 6, la 11 puncte de ocupanta locului 4, Chelsea, şi la 19 lungimi de liderul Manchester City. Ca o coincidenţă, Jose Mourinho a fost demis de la United la 3 ani şi o zi de când a plecat de la Chelsea Londra.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, antrenorul portughez a avut un conflict deschis cu vedeta echipei, Paul Pogba. Mijlocaşul care a costat-o pe United aproximativ 110 milioane de euro a fost ţinut pe bancă în ultimele meciuri. În urmă cu câteva săptămâni, Mourinho l-ar fi făcut praf în vestiar pe mijlocaşul francez: “Nu joci fotbal, nu îţi respecţi coechipierii şi suporterii. Tu ucizi mentalitatea oamenilor oneşti din jurul tău”