Premier League

Jose Mourinho a luat „galben” după ce s-a dus la banca adversarilor și a citit tactica: „Am fost nesimțit! Dar cu un idiot”. VIDEO

01.01.2020 | 20:15
Jose Mourinho a luat galben dupa ce sa dus la banca adversarilor si a citit tactica Am fost nesimtit Dar cu un idiot VIDEO
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a oferit un moment comic în partida pierdută de Tottenham pe terenul lui Southampton cu 1-0, când s-a dus la banca de rezerve a adversarilor pentru a le citi tactica.

Arbitrul a fost pe fază și i-a dat cartonașul galben, iar tehnicianul portughez nu a protestat deloc, dar la finalul meciului a ținut să povestească ce s-a întâmplat la faza respectivă.

ADVERTISEMENT

Explicația lui Jose Mourinho după ce a luat „galben”

Jose Mourinho a primit cartonașul galben, după ce s-a dus la banca de rezerve a adversarilor pentru a le citi tactica, iar la sfârșitul meciului a explicat ce s-a întâmplat la acea fază:

„Cartonașul galben l-am primit pe merit, pentru că am fost nesimțit. Dar am fost nesimțit cu un idiot! Mai avem mult de lucrat, iar rezultatul nu trebuie să ne descurajeze, ci trebuie să vedem ce am greșit și să remediem”, a spus Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci ciudat!”

Jose Mourinho a declarat că partida cu Southampton i s-a părut ciudată: „A fost un meci ciudat din punctul meu de vedere. Nu ne-au creat prea multe probleme.

Au înscris un gol, după care s-au apărat bine. A fost destul de greu fără Son, lipsa lui ne limitează opțiunile pentru acel post. Este puțin cam nedrept rezultatul, dar așa a fost să fie”.

ADVERTISEMENT

Tottenham a înregistat prima înfrângere din 2020, chiar în prima zi a noului an și se află pe locul 6 cu 30 de puncte acumulate. Totodată este prima înfrângere de la venirea lui Jose Mourinho în fața unei formații mai slab cotate.

De cealaltă parte, Southampton continuă lupta pentru evitarea retrogradării, iar în urma victoriei cu Tottenham, „sfinții” au ajuns pe locul 11 cu 25 de puncte, devansând-o chiar pe Arsenal, care are se va duela cu Manchester United.

ADVERTISEMENT
  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie